Millised pisiasjad naiste juures on meeste arvates seksikad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised ei taha seda tunnistada, aga nad teevad pidevalt asju, et meeste tähelepanu võita. Mida mehed aga nendest asjadest arvavad?

Õnneks on internet imeline koht, kus saab hästi sellele küsimusele vastust otsida. Kuigi vastused on subjektiivsed, annavad need siiski aimu, mis meestele meeldib, kirjutab College Candy.

1. «Hetk, kui naine oma juukseid kinni hakkab panema või lahti tegema. Mõlemad on võrdselt seksikad.»

2. «Kui ta märkab, et ma vaatan teda, vaatab korra tagasi ja naeratab. Ma suren natuke seesmiselt iga kord, kui see juhtub.»

3. «Kui naise kõnnakus on kerge rütm sees. Mulle väga meeldiks, kui tal oleks piisavalt julgust, et tantsima hakata, aga ainuüksi see rütm tema sammus on vaieldamatult seksikas.»

4. «Kui naine on ilmselgelt närviline ja tagasihoidlik, siis ma tahaks teda kõvasti kallistada.»

5. «Kaks asja: kõigepealt armastan ma seda, kui tüdruk on just voodist tulnud laupäeva hommikul ja joob kohvi. Ta juuksed on hobusesabas, prillid ees, ilma meigita, dressipluus seljas ja pidžaama püksid jalas. Teiseks meeldib mulle see, kui naine kannab teksaseid ja T-särki koos plätudega. Selline kombinatsioon mõjub iga kord.»

6. «Kui ta suhtleb minu ja mu sõpradega. Kui ma teda esimest korda oma sõpradele tutvustan ja ta ei muutu selles olukorras häbelikuks, on meil pikk tulevik ees.»

7. «Kui naine näitab oma tarkust. Mu abikaasa suudab hämmastavalt peast arvutada ja iga kord ma olen sõnatu, kui see juhtub. Samal ajal mulle meeldib ka see, et on asju, mille osas peab ta minult abi paluma.»

8. «Kui naine oma huult hammustab.»

9. «Kui ta on natuke veider. See meeldib mulle tohutult. See on ääretult armas, kui ta minu või teiste inimeste juuresolekul käitub natuke kohmetult. Võib-olla on asi selles, et ma oskan sellega end samastada. Eelistaksin vigadega tüdrukut ideaalse välimusega neiule.»

10. «Silmside. Ma ei tea, mis selles on, aga silmside ning naeratus on kõige seksikamad asjad, mida naine teha saab. Need ajavad mind täiesti hulluks.»

11. «Päkkadele tõusmine, kui tal on jalas madalad kingad ja põlvedeni seelik.»

12. «Pidžaama kandmine. Või millegi, mis näeb mugav välja. Mulle meeldib, kui tüdrukud ei ürita olla ilusad.»

13. «Mulle mõjuvad joogapüksid. Ja need korrad, kui naine kontrolli haarab.»

14. «See, kui õhtusöögile minnes ma küsin temalt, kus ta süüa tahab ja ta ütleb mulle restorani nime, mitte ei vasta «ma ei tea». «Ma ei tea» pole söögikoht.»

15. «Täislausete ja normaalsete sõnade kasutamine sõnumeid saates. See on erutav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles