Poisil oli Lego jupike kolm aastat ninas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

6-aastane Isaak Lasson saab lõpuks jälle normaalselt hingata pärast kolm aastat kestnud terviseprobleeme.

Milles oli probleem? Kui Isaak oli 3-aastane, jäi talle ninna kinni väike roolikujuline Lego jupp. Vähemalt tema isa Craig Lasson ütles, et arvatavasti oli põhjus selles, kirjutab Huff Post.

Kui Isaak oli 3-aastane, hakkas tal esinema hingamisprobleeme. «Mul oli nii halb tunne,» ütles isa. «Isaak magas suu lahti, üritades hingata.»

Mitmed arstid vaatasid poisi nina ja kirjutasid talle antibiootikume. Alles eelmisel nädalal avastas üks arst, et poisikesel on ninas mingi võõrkeha.

Kui arst poisilt küsis, mis seal olla võiks, vastas Isaak, et pani kunagi spagette ninna, aga see juhtus ammu. Kuid ninas polnud enam pasta, vaid hoopis Lego jupp.

«Me arvame, et ta painutas selle pooleks, see on üpris painduv, ja et rool läks lahti, kui Isaak selle ninna pani ning jäi kinni,» lausus isa.

Kuigi Craig Lasson tunneb süümepiinu, sest ei suutnud kolme aasta jooksul tuvastada, et poisil on Lego osakene ninas, tunneb ta kergendust ja heameelt, et laps taas normaalselt sööb ja magab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles