Mida on naised nõus tegema, et kontsadega head välja näha?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suur hulk naisi USAs ja Suurbritannias on nõus tegema ekstreemseid protseduure, et nende jalad kontsakingades paremad välja näeks.

Protseduuride hulka kuuluvad näiteks varba lühemaks opereerimine, päkkadesse toetuse lisamine ja isegi Botoxi süstimine jalgadesse, et vähendada higistamist, vahendab Daily Mail.

Saates «Good Morning America» näidati, kuidas üks naisterahvas lasi lühemaks teha oma teist varvast, et see poleks suurest varbast pikem. Lõigus oli kuulda, kuidas kirurgi puur varvast läbistas.

Teine kontsaarmastaja rääkis, miks ta laseb oma päkkadesse toetust süstida. Tema sõnul on lemmikkingadega käimine kohutavalt valus, kuid toetuse abil pole see nii hull. Arsti sõnul püsib taolise toetuse toime umbes üheksa kuud.

Kolmas naine kannatas liigse higistamise all, mis mõjus laastavalt tema kingakollektsioonile. Selle probleemi lahenduseks lasi ta oma jalgadesse Botoxit süstida.

Kuigi paljud arstid on selliste protseduuride vastu, ütles kirurg David Levine, et tema mõistab, miks teatud hulk naisi on nõus nendele raha kulutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles