Kolm põhjust, miks peaks abielluma salaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval on kombeks iga oma liigutust digitaalselt dokumenteerida, aga tegelikult on täiesti normaalne, kui mõni asi jääb salajaseks.

Näitlejanna Natalie Portman abiellus oma partneri Benjamin Millepiediga, kuid nende pulmapäev on paljude jaoks saladus – täpselt nii oli paari sooviks. Muidugi on nende puhul oluliseks faktoriks see, et pulmapäeva tuli varjata eelkõige meedia eest, kuid ka tavainimesed võiksid mõnikord mõned asjad vaid endale hoida, kirjutab YourTango.

Miks tasuks pigem salajase abielutseremoonia kasuks otsustada?

1. Vähem draamat. Pulmaplaneerimisega kaasnevad erinevad arvamused ja neid tuleb palju. Mõnikord keskendume liialt teiste õnnelikuks tegemisele ja unustame selle, mida me ise tahame. Salajase abiellumise puhul olete keskpunktis just teie – pruutpaar.

2. Vähem pinget. Pole tähtis, kui paljud abiellumisest teavad ja kohal on, abiellumine on alati suur asi. Lisa võrrandisse veel perekond ja sõbrad, keda sa pole võib-olla aastaid näinud ning eelarve muudkui kasvab. Sul tekib tahtmine kõigile meele järgi olla ja muljetavaldav pidu korraldada. Tänapäeval on kõik asjad niivõrd kergesti kättesaadavad, et on lihtne langeda võrdluste lõksu. Kui korraldad aga salajased pulmad, annad inimestele teada, et sind võrdlusmängud ei huvita.

3. See on hullumeelselt romantiline. Miks? Sest see on teistsugune. Tänapäeval laevad pruudid pulmapildid üles kohe, kui on altari ees käidud, kirjutavad blogis oma pulmapäevast vahetult pärast tähtsat päeva ega hoia midagi enda teada. Kõige tähtsam on jagamine... ja jagamisega liialdamine. Kui keeldud oma tähtsa päeva jagamisest, siis see ei tähenda, et oled isekas, see tähendab, et sa ei taha, et võõrad sinu päevast osa saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles