Kati Toots: elu on väga kallis!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Jelena Rudi

Kati Toots rääkis ajakirjale Kroonika, et temast sai nüüd taluperenaine. Kodu sisustades on ta aga nördinud, sest peab suuremat osa Eestis müüdavat kaupa naeruväärselt kalliks.

Loomult kokkuhoidlik naine sisustab vana talumaja ning soovib omavahel segada uut ja vana. Tumedate seintega ruumidesse toob ta helgemat meeleolu heleda mööbli abil. «Kõik võtab aega,» nendib ta. «Rahakott läheb lõhki, kui tahad kõike korraga saada.»

Euroraha vastu on Katil enda sõnul allergia ning ülehinnatud plastmassmänguasju ei osta ta ka vaatamata tütre nurumisele. «Vaatan, et tarbeasi, näiteks tuhakühvel, maksab hingehinda. Hinnad on nii kõrgeks kirjutatud, et mul tekib tõrge selle ostmise ees. Kui mõelda, juba üks küünal maksab 5 eurot! Väga kallis on elu!»

Oma ostud mõtleb Kati Toots alati läbi ega pelga ka hinda alla kaubelda. Hea meelega ostab ta kasutatud kraami hoopis teiste inimeste käest, kes seda oma küüni katuse all müüvad.

Loe lähemalt Kati Tootsi maamajast värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles