Galerii: Vabaõhumuuseumis sportisid täna naised

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Tallinnas Rocca al Mares teist aastat Tallegg Tallinna Naistejooks.

Sordiüritusest ei võtnud osa ainult naised. Jooksu korraldanud XTspordi esindaja Heigo Põld sõnas, et osalejaid oli seekord kokku ligikaudu 230, kusjuures lastejooksust võttis osa umbes 120 ning naistejooksust 110 jooksjat. Korraldaja sõnul olid lapsed juba eelregistreerimisel väga aktiivsed.

Kuigi Põld tunnistas, üritusest loodeti veidi suuremat osavõttu, oli edasiminek siiski suur, sest eelmisel aastal jooksis Vabaõhumuuseumi teel 50 naist ja 20 last. Jooksuüritus toimub ka järgmisel aastal, kuid on võimalik, et siis on tegemist juba pereüritusega ning jooksma ja kepikõnnile kutsutakse ka mehi.

Üritus algas Skypark lastejooksuga, millele järgnes Sparta treenerite eeskujul soojendus. Peale ajavõtuga jooksu sai kuuekilomeetrist vahemaad läbida ka kõndides, kepikõndi tehes või lapsevankriga jalutades. Jooksu võitis Liina Tsernov, teiseks tuli Kaisa Kukk ning kolmandaks Margit Mälter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles