Seitse märki, et suhe on ohus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tunned, et midagi su paarisuhtes on valesti, kuid ei mõista, mis see täpsemalt on. On see kõigest kerge mõõn või on lõpp ligi?

Galtime.com vahendab suhtekolumnisti Angela Lutini arusaama, mille järgi on olemas seitse reetlikku märki, mis näitavad, et suhe kisub kiiva.

1. Lähedustunde puudus

Puudutus on midagi enamat kui pelgalt taju: see näitab ka, kui seotud inimesed omavahel on. Kui partneritel ei ole enam soovi teineteist puudutada, siis on see selge märk, et puudu on intiimsusest ja trööstist. Ilma kiindumuseta on romantiline suhe hukule määratud.

2. Vastumeelsus või põlgus

Kui lihtne tüli tekitab suurt vastikustunnet või põlgust, siis võib olla, et suhet on raske parandada. Kuigi erimeelsused on suhtes normaalsed, peaks partnerid suutma neid lahendada armastavate tunnete abil. Kui neid tundeid ei ole, võib tüli jääda lahenduseta.

3. Ebaregulaarne seksuaalelu

Seksuaalne lähedus on iga õnneliku suhte oluliseks osaks. Inimesed on seksuaalsed olendid ja kui partnerid seda omavahel ei naudi, siis on suur oht, et kumbki partneritest, kes tunneb selle järele puudust, võib hakata seda otsima kusagilt mujalt.

4. Omavaheline aeg

Mitmed erinevad asjaolud võivad võtta nii palju aega, et röövivad ka parteritelt kahekesi olemise aja. Kui laste ja töö kõrvalt ei võeta eraldi aega selleks, et koos olla, siis võib omavaheline side nõrgeneda.

5. Eraldi elud

Igati tervitatav on see, kui kallimatel on eraldi sõbrad ja huvid, kuid need ei tohiks olla kaaslasest prioriteetsemaks. Kui valid mehega romantilise õhtu asemel tüdrukuteõhtu sõbrannadega, võib see olla ohumärgiks.

6. Suhtlemisprobleemid

Kui olete selline paar, kes sööb restoranis vaikides, piieldes ümbrust, on see näitajaks, et suhe ei toimi sujuvalt. Silmside ja vestlus on kestva suhte nimel hädavajalikud. Tugevas lähisuhtes olevad inimesed ei pea kunagi pead murdma selle üle, et mida järgmiseks öelda.

7. Muutus enese eest hoolitsemisel

Kui üks partneritest hakkab järsult enese eest hoopis teisiti hoolt kandma kui varem, võib see olla märgiks, et ta tahab kellelegi teisele muljet avaldada. Mis oli varem tema silmis tarbetu oma kallima jaoks, on nüüd muutunud oluliseks kellelegi teisele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles