Mis tüüpi naeratus sul on?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Peened lihased suu ümber määravad selle, kuidas sa end ümbritseva keskkonnaga suhtled.

Mitmed väiksemad lihased on ühendatud suud ümbritseva ringja lihasega. Mõned neist tõmbavad põsed sisse, teised tõmbavad huuled prunti ning tõstavad või tõmbavad neid alla, kirjutab youbeauty.com.

Suu teatud asendid näitavad, kas oled vihane, erutatud, sarkastiline, enesekindel ning palju muudki. Ka naeratusi saab jagada erinevatesse kategooriatesse. Mida enam inimene oma emotsioone näolihaste abil väljendab, seda noorem ta paistab.

Naeratustel on kolm põhilist tüüpi. Milline on sinul?

Mona Lisa naeratus (kaks kolmandikku inimestest)

Suunurgad on tõmbunud üles ja välja. Ülahuul tõuseb, et paljastada ülemised hambad. Kõige ilusamaks naeratuseks peetakse seda, kui paljastatud on kõik ülemised esihambad ja kaks millimeetrit iget. Kui igemeid on rohkem näha, ei paista naeratus enam nii atraktiivne.

Koerlase naeratus (üks kolmandik inimestest)

Üks teatud lihas (levator labii superioris – ülamoka tõsturlihas) domineerib ning paljastab naeratades silmahambad.

Täisnaeratus (väga haruldane)

Huuled paljastavad naeratades kõik hambad, nii ülemised kui alumised.

Näoilmete kontrolli saab teatud harjutustega viimistleda. Samuti saad ilusa naeratuse nimel hoolitseda oma hammaste eest, mis paraku vananedes inetumaks kipuvad minema. Vananedes väsivad ka lihased ning naeratades paljastuvad üha enam pigem alumised kui ülemised hambad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles