Vallalised unistavad eksootilistest pulmadest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on pulmitajatele vaieldamatult lemmikaeg! Millistest pulmadest noorpaarid unistavad ja mis on kõige populaarsemad kohad, uurime järele.

Suhtlusportaal Elitepartner.de korraldas pulmateemalise küsitluse, millele vastas kokku 1900 Saksamaa, Austria ja Šveitsi kodanikkuu, vahendab Elitepartner.de.

Unistuste pulmad: kahekesi rannas

39 protsenti vastanutest eelistaksid abielluda eksootilises kohas ja olla vaid kahekesi. Klassikalisi pulmi perekonnaseisuametis eelistab 30 protsenti vastanutest. Traditsioonilist kirikus paaripanekut soovib vaid üks neljandik.

Välkabiellumist suudab ette kujutada vaid viis protsenti vastanutest.

Poissmeheõhtu: ilma stripparita

Ainult 15 protsenti meestest ja 9 protsenti naistest sooviksid oma poissmeeste/tüdrukuteõhtul stripparit esinemas näha. Ühe neljandiku arvates piisaks sellel õhtul lõbusatest mängudest.

Kui meestel on ühine väljasõit olulisel kohal, siis naistel pigem see, et õhtu meeldejäävalt rõõmus oleks (mõlemad 59 protsenti).

Abieluleping: enamik leiab, et see ei ole romantiline, kuid vajalik

Enamik leiab, et abielulepingu sõlmimine on mõttetu: 65 protsenti naistest ja 55 protsenti meestest leiavad, et abieluleping ei ole romantiline, kuid vajalik. Kuid kõigest hoolimata, usub enamik vastanutest, et abieluettepaneku peaks tegema mees.

Eksklusiivne individuaalsus on paaride jaoks olulisem kui traditsiooniline tseremoonia.

Psühholoog Lisa Fischbachi sõnul peakski abielu olema paljudele unustamatu ja eksklusiivne kogemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles