Millised flirtimislaused on eestlaste seas levinud?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Noormees: «Kas oli valus ka?» Neiu: «Mis asi?» Noormees: «See, kui sa taevast kukkusid, inglike!» Kui paljudele naistele tuleb selline vestlus võhivõõra mehega baaris meelde?

Kindlasti on enamikul naistel ja meestel olnud juhuseid, kus võõras baaris ligi astub ja vägijoogi abil julgelt vestlust alustab. Milliste flirtimislausetega on ujedad eestlased kokku puutunud?

Küsisime seda 20-32-aastastelt eestlastelt ja värvikamad vastused on siin:

1. Ma pole küll eriline külgelööja, aga näiteks ma kiidaks kingi või riietust, et hästi valitud ja ilus jne. Naistel on ju see valik nii oluline. Ütlen hästi suure vaimustusega: «Oh, kui ilusad kingad, siiralt!»

2. Ise ma pole väga neid kasutanud, paar korda on selliste juhututtavate meesterahvastega emmates olnud väike tögamine stiilis: «Kas see on telefon su taskus, või sa oled lihtsalt rõõmus mind nähes?»

3. Pole erilisi lauseid kasutanud külgelöömiseks, meelitan tantsu ja naeratusega.

4. Mõned aastad tagasi istus Tartus Zavoodis mu kõrvale jässakas meestudeng, virutas oma klaasi lauale ja ütles heldelt: «Lonksu tahad?» Ei mõjunud... Ei jäänud ta nimigi meelde.

5. «Oi, tere! Kas see on sinu laps? Nii ema nägu ikka!» Saateks eriti meelas pilk... Kaval nipp ka lapsega naistega jutule saamiseks.

6. «Hei beibi, mis tähtkujust oled?»

7. «Vabandage, ma kohe pean küsima – mida te küll sööte, et te nii ilus olete?» Nalja nabani. Ainus probleem oli see, et noormees oli nii purjus, et ei saanud aru, et ta oli just flirtinud oma täditütrega.

8. Süütu ilmega noormees: «Vabandust, ma kaotasin oma telefoninumbri ära, kas sa saaksid mulle enda oma laenata?»

9. «Kas sa usud armastusse esimesest silmapilgust või pean ma uuesti mööda kõndima?»

10. Tuli üks noormees baaris rääkima ja küsisin temalt n-ö soojendusringis, et kus ta elab. Tema väga enesekindel vastus oli: «Sinu südames.» Iseenesest armas, aga oleks paremini mõjunud juba natuke aega kestnud suhtes.

11. Noormees: «Kas su jalad väsinud pole?»
Neiu: «Millest?»
Noormees: «Minu mõtetes pidevalt ringi jooksmisest.»

12. Paar aastat tagasi tuli Von Krahli baaris üks vanem mees tutvust sobitama ja teatas uhkelt, et käis seal juba siis, kui mina alles sipupükstes olin. Ei avaldanud muljet.

13. Noormees tuli baaris juttu ajama, aga sai vist kiirelt aru, et ma pole huvitatud. Tema viimane püüe mind ära rääkida: «Ole originaalne, ütle «jah».»

14. Suvaline kutt pärast seda, kui prillid eest ära võtsin: «Kui sa prillid ette tagasi paned, siis ma ostan sulle terve õhtu jooke.»

15. Tüüp joogiga astub ligi: «Näe, võta mu joogist lonksu. Selle sees pole narkootikume.» Neiu: «Kas sa ütleksid, kui oleks?» Tüüp: «Ei.»

16. «Sa oled jumalast lahe. Tahad minuga Balousse tulla?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles