Meestele: kümme märki, et naine petab sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Petmist võib ette tulla igas suhtes. Kas seda juhtub tihti? Mitte eriti. Kas keegi petab sind? Loodetavasti mitte.

Aga kui kõikide noorte naiste unelmate meest Robert Pattinsoni petetakse, kui suur on tavalise mehe võimalus, et tema naine on truu? Suures naistele suunatud uuringus selgus, et 30 protsenti naistest tunneks kiusatust petta, kui oleksid kindlad, et partner ei saa sellest kunagi teada, vahendab AskMen.com.

Kurb tõsiasi on see, et ideaalset suhet ei eksisteeri. Kuigi su sisemine macho-mees tahaks mõelda teistmoodi, võib selguda, et sina polegi naise universumi keskpunktiks. Kuidas aru saada, et naine veedab aega teisega? Siin on kümme märki, mis teda reedavad.

10. Ta ei soovi enam sinu perega suhelda

Kui ta enam ei soovi sinu pere üritustel käia või sinu sõpradega aega veeta, on see märgiks, et ta võib sind petta. Võimalik, et tegemist on petja kahetsusega, mis viitab sellele, et ta tunneb petmise tõttu süümepiinu. Mida vähem ta sinu ringkondades viibib, seda vähem hingelist piina peab ta taluma.

9. Ta näägutab sinu kallal lakkamatult

Need päevad on ammu möödas, kui te kaks suhtlesite õndsas harmoonias. Nüüd ajavad kõik sinu laused teda närvi ja ta leiab ükskõik millise ettekäände, et end sinu peal välja elada. Kui selline käitumine tundub tuttav, on võimalik, et naine üritab leida oma kõrvalpõikele mingit vabandust. Seega, kui ta hakkab iga su vea kallal näägutama, peaksid välja uurima, mis seda tegelikult põhjustab, sest see on üheks märgiks, et naine ei ole sinule truu.

8. Tal on müstiline sõber

Ilmselge märk naise petmisest on see, kui silmapiirile tekib müstiline meessoost sõber. Naine võib väita, et tegemist on kolleegi või vana sõbraga, ta eelistab seda sõprust varjata ega soovi teid omavahel tutvustada.

7. Ta väldib kõige lihtsamaid küsimusi

Peaksid oma tüdruksõbra suhtes kahtlust üles näitama siis, kui ta keeldub vastama ka kõige lihtsamatele küsimustele või vastab küsimustele alles siis, kui on küsimuse kõva häälega üle korranud - siis võid kindel olla, et ta valetab.

6. Ta ei pühenda sulle enam nii palju aega

Kui ta on kuumas ja intensiivses suhtes teisega, tunned sa kindlasti, et teie igapäevased kohtumised on muutunud. Järsku ei toimu teil enam igal nädalavahetusel aset leidnud jalutuskäiku või tuleb tal alati midagi ette teisipäeva õhtuti, kui peaksite koos sööma minema.

5. Ta näeb rohkem vaeva, et seksikas välja näha

Sulle võib ta meeldida sellisena, nagu ta on, aga see ei takista teda end üles löömast oma uue silmarõõmu jaoks. Täpselt nagu tahtsite üksteisele muljet avaldada oma suhte alguses, üritab ta sama teha oma uue partneriga. Üheks ilmselgeks märgiks on see, kui ta end seksikamaks muudab, aga teine väga oluline märk on see, kui ta oma uue välimuse suhtes sinu arvamusest ei hooli.

4. Ta muutub iseseisvamaks

Oluline märk petvast naisest on see, kui ta murrab välja teie paaridele mõeldud tegemistest ja hakkab justkui üksikuna elama. Tema sõnastikus ei ole enam sõna «meie», selle on asendanud sõna «mina». Ta teeb üha enam asju üksinda ega küsi enam sinult tulevikuplaanide kohta. Iga tema tegevus vihjab sellele, et tal pole enam tarvis sind oma kätt hoidma.

3. Teda ei huvita enam seks sinuga

Suhte alguses olite kirge täis ning igal hetkel valmis armatsema. Nüüd on see muutunud aga veidraks, olete harva koos voodis ning seksite vaid siis, kui temal tuju on. Ja seda juhtub harva. Ta võib olla järsku väsinud sinu sooritustest teki all ja sulle tundub, et seksi ajal mõtleb ta kellegi teise peale. Petmine võib küll vale olla, aga pead tunnistama, et keelatud seks on siiski väga erutav.

2. Ta varjab sinu eest oma päevakava

Ta väidab, et tal pole enam aega vabal ajal sinuga koos midagi ette võtta, kuid ta on kiirelt uksest väljas, kui mõni «sõbranna» teda kohvikusse kutsub. Ta ei taha sulle kunagi avaldada, millised on ta päevaplaanid.

1. Sina muutud tähtsusetuks

Mis võib olla hullem tüdruksõbrast, kes iga asja kallal näägutab? Võib-olla see, kes sind üldse ei märka? Näägutamine on üheks märgiks, kuid teine oluline märk on see, kui ta sinust enam üldse välja ei tee. Järsku teda enam ei huvita, kas sa tahaksid temaga koos balletti vaatama minna, ta leiab kiirelt kellegi teise, kes temaga läheb. Ta ei hooli enam sinu arvamusest nii nagu suhte alguspoolel, eriti nendes asjades, mis otseselt teie suhet puudutavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles