Kas flirtimine viib petmiseni?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olles püsisuhtes on täiesti normaalne, kui soovid pisut flirtida. Muidugi sa punastad, kui töökaaslane kiidab su kaunist naeratust. Võid isegi vastu flirtida, sest positiivne tähelepanu tõstab tuju. Sarnaseid juhtumeid võib kohata iga päev ning enamasti on need lihtsalt lõbusad.

Flirtides võid tunda end nooruslikuma, atraktiivse ja kõikvõimsana, kirjutab magazine.foxnews.com. Pealegi on see ju paaritumisrituaali väga oluline osa. Suhtes olemine ei tähenda, et sa ei tohiks mitte kunagi pisut süütult flirtida.

Süütu on aga oluliseks märgusõnaks. Arenenud olenditena, nagu me oleme, oskame eristada riski preemiast. Võtmesõnaks on mõistlikkus – las flirt olla kerge ja elav ning lõppegu see sama järsult kui algas. Kui oskad piiri pidada, ei ole see ka kahjulik ja alatu.

Kui oled avastanud, et sul on tugev soov pidevalt flirtida või pettud, kui keegi ei flirdi vastu, siis võib see olla märgiks, et midagi on katki kas sinus endas või su suhtes. Pidevad flirtijad on sageli sisimas väga ebakindlad, mistõttu nad otsivad teiste heakskiitu ja tähelepanu, et end paremini tunda.

Lisaks võib olla, et nende püsisuhtes ei ole piisavalt lähedust, intiimsust või seksi ning nad otsivad teistelt seda, millest kodus puudu jääb. Järjekindlatel flirtijatel puudub piiritunne, mis võib viia lõkkava armuafäärini.

Flirtides peab oskama tunnetada, millal see väljub kontrolli alt. Kui sa ei ole vallaline, kes soovib kellegagi lähemalt tuttavaks saada, siis jäta asi sinnapaika ja liigu kiiresti edasi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles