Naised püüavad kaalu langetada teisiti kui mehed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised langetavad kaalu teisiti kui mehed – nii selgus küsitlusest, mis viidi läbi 600 naise ja mehe seas.

Kui naised armastavad eksperimenteerida, siis mehed eelistavad mugavamaid lahendusi kaalu langetamisel, vahendab Yazio.de.

Uuring tõestab, et enamik mehi valib dieedi vaid siis, kui arst seda soovitab. Kuna naistel on suurem huvi ilumaailma vastu, katsetavad nad rohkem erinevates ajakirjades või reklaamides nähtut. Ja see eristabki naisi meestest.

Kui naised proovivad kõikvõimalikke dieete, siis mehed eelistavad konkreetselt meestele suunatud dieeti.

«See näeb siis välja selline, et terve päeva mehed midagi ei söö ja õhtul koju minnes üritavad nad ühe söögikorraga seda kompenseerida,» ütles toitumisspetsialist Kirsten Metternich.

Ka ootused on naise ja meeste puhul dieedi pidamisel erinevad. Kui naised soovivad kohe tulemusi näha, siis mehed seevastu on nõus keerulisema dieediga.

Nii naised kui mehed on arvamusel, et kaalu langetamine peab ilma suuremate muudatustega haakuma igapäevaeluga. Siiski tundub, et alati ei ole see võimalik.

Iga teine naine on kurtnud, et ta ei suuda dieeti igapäevaellu sisse tuua. Lisaks sellele segab paljusid see, et söömine ei paku neile enam mingisugust naudingut.

Tulemused näitavad, et naistel ja meestel on väga erinevad toitumisharjumused.

Kui naised eelistavad tavaliselt tervislikku dieeti ja söövad puu-ja köögivilju, siis mehed loobuvad suurest praest ja mahlasest grilllihast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles