Miks on suhtes vaja aega üksiolekuks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igas suhtes saabub hetk, kui meespool teatab, et läheb sõpradega kalale või matkama ja naise süda jätab suurest rõõmust paar lööki vahele. Asi pole selles, et te üksteist enam ei armastaks, vaid te vajate natuke aega, et üksi olla.

Naine ei peaks kindlasti solvuma, kui mees ütleb, et sõidab sõpradega paariks päevaks suusatama või mõnele rallivõistlusele, seda tuleks pigem võtta kui õnnistust ja võimalust iseendale aja pühendamiseks, kirjutab The Gloss.

Miks on vaja aega üksi olemiseks ja kuidas seda aega ära kasutada?

Sul on aega oma iluprotseduurideks

Muidugi võid näomaske teha ja kulme kitkuda ka siis, kui mees on kodus. Keegi ei keela. Aga seda on rahulikum teha täielikus üksinduses.

Tuleta meelde, et te pole toakaaslased

Kui olete juba mõnda aega koos elanud, võib suhte esialgne kuumus ja vürts olla muutunud arvete maksmiseks ja köögikappide koristamiseks. Ära lasku igavasse toakaaslaste rutiini! Lase nõudel hunnikusse koguneda. Naudi tema eemalolekut oma isikliku ruumi üle võimu võtmisega ning oma suhte taasloomisega.

Veeda rohkem aega oma sõpradega

Lase temal oma semudega aega veeta – sul endal oleks ka ilmselt paras aeg sõbrannadega kokku saada, keda sa pole pikemat aega näinud. Teil mõlemal on lõbusam, kui teate, et partner veedab ka hästi aega.

Unusta viimane tüli

Paarid tülitsevad tihti korduvalt sama asja pärast. Kasuta tema äraolekut selleks, et üle saada sellest, mis sind viimasel ajal närinud on. Lahusolek on hea võimalus auru väljalaskmiseks.

Tunne end, nagu oleksid taas vallaline

Mõnikord on rohi teisel pool rohelisem. Vaata seda rohtu hoolikalt – mine sõbrannadega välja ja lase paaril kutil endale külge lüüa. See on küll odav lõbu, aga loodetavasti paneb see sind oma meest taga igatsema.

Tee kõike seda, mida tema juuresolekul tegemata jätad

Üldiselt suhtud taimetoitlastesse lugupidavalt. Muidugi sööd sa liha, aga sa ei läheks iial nii kaugele, et seda talle nina alla hõõruda. Kuid tema äraolekul võid end vabalt tunda. Seega söö, millest puudust oled tundnud. Ja tee seda, mida pole saanud tükk aega teha.

Sul on vaja üksi olla

Töö, sõprade, perekonna, lemmiklooma ja partneri vahel aega jagades pole sul kunagi võimalust üksi olla. Su telefon on justkui su kätte liimitud ning sa oled sõltuvuses televiisorist. Kasuta seda aega enese välja lülitamiseks ning puhka kõigest ja kõigist. Mine vanni. Ole vaikuses. Jaluta. On imeline, mida natuke vaikset aega võib su enesetundele teha.

Tunne seksist puudust

Isegi lühike eemalolek on kindel moodus seksihimu tõstmiseks. Hakkad kiirelt igatsema tema õrnu puudutusi ja käest kinni hoidmist. Tema koju jõudes jooksed ta käte vahele ja lükkad ta voodile.

Igatse teda

Inimesed tahavad alati seda, mida nad ei saa ja see tahtmine on väga oluline. Mäletad, kui alles käima hakkasite ja sa ootasid pikisilmi esimest sõnumit, kirja või kõnet? Tee endale teene ja lõpeta sõnumite ja kirjade saatmine, võta aeg maha. See paneb mõlemaid üksteist igatsema ja sellise tundega on ilus taaskohtuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles