Viis mehetüüpi, kellele tasuks tähelepanu pöörata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole eriline saladus, milliseid omadusi naine partneris otsib pikema suhte nimel. Selleks võib olla pikkus, jõukus, välimus, huumor või enesekindlus... põhiline on see, et mõnel mehel on omadused, mis kiirelt vastassugupoolt ligi tõmbavad.

Ja mõnel mitte. Fakt on see, et iga naine ei leia unistuste meest, kuid kurvastamise asemel tasuks meeles pidada, et leidub ka mehi, kes esmapilgul ei pruugi silma paista, kuid lähemal uurimisel selgub, et tegemist on hinnalise leiuga, kirjutab Yahoo! Shine.

1. Nohik. Kõigist mehetüüpidest on nohik see, kes sobib kõige paremini pikaajaliseks suhteks.  Muidugi võivad tal kapis peidus olla koomiksite kogud ja vabal ajal meeldib talle arvutimänge mängida, aga samas pea meeles, et need mehed asutavad ka firmasid ning teenivad hunnikutes raha. Nohik pakub sulle intelligentsust, lojaalsust ja nutikust.

2. Kiirtoidukutt. Ta töö pole küll kõige säravam, aga ta vähemalt töötab. Mõnele võib tunduda, et sellel mehel puuduvad ambitsioonid, aga võimalik, et tegelikult töötab ta mõne suurema plaani kallal. Võib-olla on tema eesmärgiks kunagi kiirtoiduketi omanikuks saada. Võib-olla on ta aga selle tööga lihtsalt rahul, sest see on töö ja ta ei taha elada vaid töötamise nimel. Igatahes tasuks talle võimalus anda, sest tema võib sulle tõelist armastust pakkuda.

3. Lühike mees. Lühikesed mehed ei saa kunagi armastust, mida nad väärt on. Naised vaatavad tihti üle – sõna otseses mõttes – meestest, kes on neist lühemad. Muidugi on paljudel lühematel meestel kompleksid pikkuse tõttu, kuid paljud neist on empaatilised ja meeldivad tüübid. Pikas perspektiivis on ju oluline, et mees sind mõistaks?

4. Häbelik mees. Mitte vaikne, vaid häbelik. Vaikne mees on see, kes võib uudistesse jõuda, sest tegi midagi kriminaalset (pannes naabrid imestama: «Ta oli alati nii vaikne...»). Aga häbelik mees on see, kellel läheb lihtsalt kauem aega, et end avada. Asi pole selles, et tal puudub enesekindlus, ta pole lihtsalt armuasjades niivõrd kogenud. Võib-olla pead ise esimese sammu astuma, aga mis sellest? See mees on suhtes pühendunud ja hooliv – ja teeb sinust oma prioriteedi.

5. Naljahammas. Ilmselt otsid kedagi, kes oleks heas füüsilises vormis. Aga millist omadust hindavad naised meestes kõige rohkem? Huumorisoont. Kui paljude tüsedate meestega oled kokku puutunud, kes on hirmnaljakad? Maailm on neid täis! Ja need mehed kasutavad tihtipeale huumorit, et kompenseerida oma ebatäiuslikku kehakuju. Kõik mehed ei saa välja näha nagu Kreeka jumalad. Kui oled oma ilusa poisiga 25 aasta pärast veel koos, siis ei pruugi ta enam üldse nii ilus olla. Aga naljamees on ka siis veel. Tõenäoliselt armastab naljahammas ka süüa ja toitu valmistada ega ole pettunud, kui sa ise mõned kilod juurde võtad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles