Lahedaid seksinippe kuumal päeval

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lõpuks on temperatuur tõusma hakanud! Lõõskav kuumus ja higine keha ei meelita just heameelega armatsema. Mida peaksid meeles pidama, kui soovid oma partneriga kuumal päeval vallatleda?

Lahedaid seksinippe kuumal päeval, vahendab Lifestyle.t-online.de.

Ice, Ice Baby!

Jääkuubikud ei ole ainult selleks, et neid joogi sisse pista - need on täiuslikud sekslelud kuumal päeval. Hellita ja jahuta partneri keha jääkuubikutega, see tekitab temas värske tunde.

Magus mäng

Juhul, kui jääkuubikutega mäng sulle liiga igav tundub, võid asja natuke vürtsitada. Lisa jääkuubikute kaussi tükeldatud arbuusi ja maasikad. Need jahutavad ja maitsevad taevalikult!

Leia varjuline koht

Otsi parem koht, kus lesida – kõrvetava päikese all ei tasugi ju kaua olla. Minge partneriga metsa või keldrisse ja vallatlege seal. Keldrisse minnes tasub muidugi igaks juhuks üks tekk ka kaasa võtta.

Oota õiget hetke

Põletavalt kuumal päeval ei tasugi teinekord oma partnerit piinata – oota, kui saabub jahedam õhtu.

Kiire seks

30-kraadises kuumuses seksida ei olegi nii lihtne – higi jookseb ja lina kleepub naha külge kinni. Eelista kiiret seksi.

Voolav vesi

Kuumal päeval on soovitatav mängida jaheda veega. Pritsige oma partnerile jahedat vett aiavoolikust, sulistage purskkaevus või ujuge basseinis – kõik tegevused võivad olla samal ajal nii jahutavad kui erutavad.

Mine dušši alla

Ja veel üks näpunäide: need, kes ei naudi basseinis ujumist või ajavoolikust pritsimist, mingu jaheda dušši alla. Hommikune dušš lõõgastab eriti.

Lühike reis hotelli

Kui kõik muu ebaõnnestub kodus, siis võib sealt korraks hotelli põgeneda. Lühike reis mugavasse hoteelituppa peaks sinu partnerile meeltmööda olema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles