Viis ettepanekut, kuidas meest üllatada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed armastavad üllatusi ja kingitusi samamoodi nagu naised. Anname nõuandeid, kuidas oma partnerit üllatada?

Viis ettepanekut, kuidas meest üllatada, vahendab Want2love.net.

Romantiline nädalalõpp kahele

Romantiline nädalalõpp kahele ei ole ainult naistele meelt mööda. Ka mehed armastavad oma partneriga koos puhata. Lühike puhkus koos kontserdielamuse ja ööbimisega väljaspool kodu, annab võimaluse põgeneda igapäevarutiinist.

Armas sõnum

Need, kes suuremat summat välja käia ei soovi, saavad oma armsamat üllatada ka klassikalise sõnumiga. Kaalu hoolikalt, mis su partnerile kõige rohkem meeldib. Vastasel juhul on oht, et pärast SMSi lugemist saad tagasisidena tavapärase vastuse.

Seiklusrohke väljasõit

Mehed armastavad seiklusi! Ka interneti teel leiad palju põnevaid pakkumisi seiklusrohkeks nädalavahetuseks või põneva ekskursiooni korraldamiseks. Neid võimalusi on palju benji-hüppest kuni seikluspargini välja.

Massaaž

Paljud mehed rabavad kõvasti tööd ning sageli kurdavad nad lihaspingete pärast. Sellisel juhul on massaaž õige valik, millega meest üllatada. Massaažiõli koos lõõgastava muusikaga teevad olemise eriti hurmavaks. Kui soovid, et massaaž veel paremini välja tuleks, küsi nõu spetsialistidelt.

Erootiline õhtupoolik

Kirglik õhtupoolik koos oma kaaslasega on lõõgastav ning parandab kindlasti teie suhet. Süüta küünlad, pane mängima romantiline muusika ja lase mehel fantaseerida.

Vali sobiv kingitus – põhiline, et see tuleks südamest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles