Lõõgastu keha turgutava looduskosmeetikaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine vannis.
Naine vannis. Foto: Panther Media/Scanpix

Kui Eesti suvi on ajanud meeleheitele ja ootamatu soojamaareisi jaoks raha ei jagu, võib looduskosmeetikat appi võttes luua oma kodusesse vannituppa ühe tõeliselt lõõgastava suvise spaa.

«Millal siis veel, kui mitte suvisel ajal turgutada keha keemiavabade toodetega - suvel on ju kõik kergem, ka söök ja jook pole nii rammus kui talvisel ajal,» lausub Tallinna Kaubamaja ilumaailma konsultant Ester Raudnagel, kirjutab Õhtuleht.

Lõõgastav suvespaa miljöö loomiseks soovitab Raudnagel kasutada aroomiõlisid, küünlaid, värskeid lilli ja mõnusat muusikat ning lauale valmis seada puuviljavalik, tervislikud näksid, taimeteed jm värskendavad joogid.

Suured pehmed käterätid, lemmikhommikumantel ja soojad sussid aitavad mõnusal enesetundel pikemalt püsida.

Ester Raudnageli hinnangul tuleb looduskosmeetikapoodides ühele korralikule spaaõhtule kuluvate toodete eest välja käia 120–150 eurot, kuid sellest ei maksa heituda – tooted on mitmesajamilliliitristes pakendites ja nendega saab korraldada kümneid spaaõhtuid.

Odavam ja kauem kestev kui üks nädalane soojamaareis on see igal juhul.

Selleks, et kodusest spaast oleks veel rohkem mõnu, ei maksa endale pärast seda tähtsaid töid planeerida – pigem aitab lõõgastus- ja naudingutunnet pikendada hea film või raamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles