Iluikoon Marilyn Monroe tsitaate armastuse kohta

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix Sweden

Marilyn Monroe oli tuntud mitme asja poolest, üheks neist oli tema oskus tihti partnereid vahetada.

Isegi 50 aastat pärast tema surma tahaksid paljud teada, miks ta abiellus ja lahutas kolmel korral oma lühikese eluaja jooksul, kirjutab Huffington Post.

Toome teieni mõned Marilyn Monroe ütlemised armastuse ja abielu kohta.

1. Karjäär on imeline, kuid külmal õhtul ei saa sellele kaissu pugeda.

2. Enne abielu peab naine mehega armatsema, et temast kinni hoida. Pärast abiellumist peab ta meest kinni hoidma, et temaga armatseda.

3. Esimene asi, kuidas abielu mind mõjutas, oli see, et mu huvi seksi vastu tõusis... Tegelikult oli meie abielu pigem sõprus koos seksuaalsete privileegidega.

4. Mind üllatas, et ma Joe järgi niivõrd hull olin. Ma eeldasin edevat New Yorgi spordimehe tüüpi, kuid kohtusin hoopis reserveeritud mehega, kes mulle kohe külge ei löönud. Ta kohtles mind nagu ma oleks eriline. Joe on väga korralik mees ja tema läheduses tunnevad ka teised end korralikuna.

5. Ma ei tahtnud oma karjäärist loobuda ja see oli see, mida Joe minult just nõudis.

6. Ma polnud harjunud õnnelik olema, seega see polnud midagi, mida ma oleks iseenesestmõistetavana võtnud. Ma arvan, et abielu tegi seda. Mind kasvatati teistmoodi kui tavalist Ameerika last, sest tavalist last kasvatatakse mõttega, et ta peaks eeldama elus õnne – ta peaks olema edukas, õnnelik ja seda kõike õigel ajal.

7. Arthur Miller poleks minuga abiellunud, kui ma poleks olnud enamat kui rumal blondiin.

8. Ma olen alati meeletult kartnud kellegi naiseks olemist, sest elu on mulle õpetanud, et inimene ei saa teist kunagi tõeliselt armastada.

9. Abikaasad on väga head armukesed, kui nad oma naisi petavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles