Jana Kask: kui inimene ei ole ilus seest, ei saa ta väliselt ilus olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Jana Kask (21) otsustas oma pärisnime all esinemisest loobuda. Nüüd on tema artistinimeks Miss Jillion.
Lauljatar Jana Kask (21) otsustas oma pärisnime all esinemisest loobuda. Nüüd on tema artistinimeks Miss Jillion. Foto: Mirjam Veisner

Jana Kask (uue lavanimega Miss Jillion) kirjutab ajakirja Anne & Stiil augustinumbris, et ilu on hingeseisund. Kuigi välimus on Jana sõnul artisti jaoks tähtis, siis ei saa inimene väliselt ilus olla, kui ta pole seda sisemiselt.

«Varem solvusin kommentaaride peale oma välimuse, juuksevärvi ja figuuri kohta,» tunnistas Jana. «Palju tähtsam on sarm – kui inimene särab ja kingib teistele positiivsust ja lahkust. Kui lisaks sellele on tal veel ilus figuur, siis see on väga tore, aga mulle on artisti puhul kõige tähtsam talent – legendiks saab see, kes annab publikule osa oma hingest, mitte välimusest.»

Uue imidži leidnud staar selgitas, et iga inimene peab leidma enda jaoks välimuse, millega ta ennast kõige paremini tunneb. Tal endal on lihtsam olla blond, sest nõnda tunneb ta end tulvil harmooniat ja jõudu. «Kui ma unustasin, mida ütlevad ja mõtlevad minust teised, tuli kõik iseenesest – minu loomulik figuur ja juuksevärv.»

Jana meelest tuleb ennast muuta, kui see teeb õnnelikuks. «Kõige olulisem aspekt inimese atraktiivsuse juures on tema sisemine tunne. Seksikas on enesekindel, karismaatiline, tark, optimistlik, sõbralik, avatud ja eesmärgikindel inimene.»

Loe Jana Kase täispikka arvamuslugu ajakirja Anne & Stiil augustinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles