Kümme moodust, kuidas mehed Facebooki armuelus kasutavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänu Google'ile ja Facebookile on pimekohtingud tänapäeval vähem «pimedad». Sotsiaalmeedia lubab kõigil teha enne kohtingule minekut taustauuringut.

Kuigi see teeb kogu protsessi vähem müstiliseks ja romantiliseks, on meie kõigi sees peidus uudishimulik luuraja, kes tahab ootamatusteks valmis olla. Ja naistel tasuks teada, et mehed kasutavad Facebooki kõige esimese vahendina, et infot koguda, kirjutab Yahoo! Shine.

1. «Suvealbumi» vaatamine. Paljud naised teevad igal aastal oma Facebooki kontole suvise albumi ja meeste jaoks on see kullakaevandus: pildid huvipakkuvast naisest ning tema sõpradest bikiinides ja miniseelikutes. See on parim moodus aru saada, kas naine on tegelikult ka nii heas vormis, kui sel õhtul pimedas baaris, mil nad tutvusid.

2. Vana hea jälitamine. FourSquare ja check-in-lisa teevad mehe jaoks väga lihtsaks jälgimise, kus naine on ja millega tegeleb. Sel viisil saavad nad «juhuslikult» kohtuda.

3. Huvide jälgimine. See võib naisi üllatada, aga mehed vaatavad Facebookis su huvisid, et siis vestluse käigus mainida su lemmikraamatut või -bändi. Sel viisil saab õppida ka naise spordieelistuste ja muusikamaitse kohta – hea moodus korraldada kohting, mis naisele tõeliselt meeldiks.

4. Kui palju talle juua meeldib? Laudadel tantsimine on küll lõbus, kuid mõned naised lisavad peopilte Facebooki liiga julgelt. Pildid sellest, kuidas naine on purjus, mõjuvad meestele hoiatusena.

5. Ähvardavad endised partnerid. Facebookis on suhteliselt lihtne näha, kas naine on hiljuti suhtes olnud või mitte. On lihtne taibata, kas piltidel olev mees on enamat kui sõber: seda reedavad piltide arv, labased poosid, palju pilte neist koos puhkusel või kommentaarid piltide all.

6. Kui palju meessoost sõpru naisel on. Lisaks endistele kaaslastele on huvitav näha, kui palju meessoost sõpru on naisel. Tal on kindlasti kaaslane, kellega tema ema arvates nad kokku sobiks; parim sõber ülikoolist, kes meest kunagi heaks ei kiida ja kutt, kes teeks ükskõik mida, et naisega koos olla.

7. Lahkuminekule järgnevad postitused. Kellega endine tüdruksõber koos on ja millega tegeleb? Sel pole küll otsest mõtet, kuid masohhist mehe sees tahab seda jälgida – justkui vaataks ränka autoõnnetust. Siinkohal oleks parim üksteist oma sõbralistidest eemaldada.

8. Kuumad sõbrannad. See kõlab võib-olla karmilt, kuid mehed võivad vaadata naise sõbrannasid selle pilguga, kas nende seas oleks kedagi, keda naise asemel taga ajada. Igal juhul on mees rahul, kui naisel on kuumi sõbrannasid – tema sõbrad võivad sealt omale silmarõõmu leida.

9. Naise ema. Isad räägivad alati poegadele, et naised näevad lõpuks sellised välja, nagu on nende emad. Seega miks mitte saada naise tulevikust ülevaade tema ema vaadates?

10. Eputamine kübermaailmas. Muidugi kasutavad mehed Facebooki ka selleks, et lahedad paista naise ees, kes neid uuendusi näeb. Näiteks on võimalik teeselda, et oled kuskil kohas, kuid tegelikult pikutad oma diivanil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles