60 olulist sekundit igas suhtes – mida see tähendab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tahad mehelt midagi saada, siis on kõige olulisem see moment, mil ta uksest sisse astub.

Selleks on aega 60 sekundit, et oma meest õigesti tervitada. Kõik muu muutub tähtsusetuks, kui sa ei tervita teda esimese 60 sekundi jooksul, kirjutab YourTango.

Mehed on väga lihtsad olendid. Ava talle uks, kingi talle suur naeratus või kallistus, paku talle süüa või juua ning on garanteeritud, et saad, mida tahad.

Esimesed hetked mehe saabumisest on äärmiselt olulised, et naine saaks oma tahtmist. Kuidas ta saaks keelduda? Meestel pole ju palju vaja.

Mis siis saab, kui naine magab õige tervitamishetke maha? Õnn kaasa. Kui mees tuleb sulle külla ja sa ei ava talle ust või räägid ust avades telefoniga, on see ebaviisakas ja rikub tuju. Kui sul pole harjumuseks mehele uksele vastu minna, võta see komme kiirelt omaks. Sulle ju meeldiks, kui tema samamoodi teeks?

Oluline on meest kohelda nii, nagu sa tahaksid, et ta sind kohtleks. See on võtmeks, et saada mehelt seda, mida su hing ihaldab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles