Röstsaiad herneste, muna ja mozzarella'ga

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Röstsaiad herneste, muna ja mozzarellaga
Röstsaiad herneste, muna ja mozzarellaga Foto: Silvia Pärmann

Põnevate võileibade retsept pärineb raamatust «Hispaania maitsed. Tapas». Lihtne suupiste sobib grillipeole või ka hommikusöögiks.

Vaja läheb:

  • 4 viilu saia
  • 500 grammi värskeid herneid (kaal antud koos kaunadega)
  • (pühvli) mozzarella't
  • poole sidruni mahl
  • 2 muna
  • oliiviõli ja soolahelbeid

Esmalt puhasta herned ja purusta need saumikseriga, lisades veidi soola, õli ja sidrunimahla. Lõika sai viiludeks ja rösti. Samaaegselt keeda munad parajalt kõvaks. Määri saiaviilud hernepüreega kokku, aseta igale saiale pool muna, tükike mozarella't ning puista kõige peale veidi soolahelbeid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles