Mida su lemmikjäätis sinu kohta ütleb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soojad ilmad on lõpuks kätte jõudnud ja mis oleks suvel parem jahutus kui jäätis?

Oletame, et olete kaaslasega just lõpetanud õhtusöögi ja tahate mööda rannaliiva jalutades võtta väikese jäätise. Mida erinevad jäätisesordid inimeste kohta ütlevad? TheFrisky vahendab selgitusi erinevate sortide kohta.

Šokolaadijäätis

Šokolaadijäätis on neile, kes on südames veel lapsed. Tead ju, kuidas lapsed ütlevad välja kõik, mis neile pähe tuleb? Sama kehtib ka sinu kohta, sest kohtingul igavust tundes on oht, et ütled seda oma kaaslasele. Või ütled hoopis seda, et ta tegelikult ei meeldi sulle. Vähemalt oled sa aus. Kui sa lõpuks enda kõrvale selle kõige õigema inimese leiad, oled tõeliselt õnnelik. Oled loominguline, andekas ja väga entusiastlik.

Kolmevärviline jäätis

Kolmevärvilises jäätises on reeglina vanilje, maasikas ja šokolaad. Otsusta ära, milline maitse sulle kõige enam meeldib! Sa oled natuke lapsik ja sulle meeldib, kui inimesed sind hellitavad.

Šokolaaditükkidega jäätis

Sulle meeldib lõbutseda. Sa naudid sporti ja võistlemist. Naerad palju ja oled väga lahke inimene. Täielik ekstravert – oled iga peo hing. Samas oled ka üpris klassikaliste tõekspidamistega.

Piparmündijäätis šokolaaditükkidega

Oled tark ja pigem vaikne. Sul on väljakujunenud maitse ja oled jäärapäine.

Maasikajäätis

Oled südames noor ja väga suur mõtleja. Sa ei hüppa pea ees tundmatusse olukorda ja armastad traditsioone. Suhtes oled pühendunud, kuigi sul võtab kaua aega, et selleni jõuda, sest oled natuke tagasihoidlik.

Vaniljejäätis

Oled põikpäine, väljakutsuv ja sulle meeldib uute asjadega eksperimenteerida, riske võtta ja endale suuri eesmärke seada. Oled endas kindel ega lange trendide lõksu vaid seetõttu, et need on trendid.

Kohvimaitseline jäätis

Oled elav, kirglik ja üpris impulsiivne. Alustad pidevalt uute asjadega tegelemist, kuid ei jõua neid lõpetada, sest sul hakkab igav ja mõnikord on sul raske keskenduda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles