Iluhoroskoop: milline meikija sa oled?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sa rivistad vannitoas kreemipurgid tähestikulisse järjekorda? Või oled üks nendest inimestest, kes eelistab looduslikku välimust? Iluhoroskoop ütleb, milline meikija sa oled.

Jäär

Tulisel Jääral peab meikimine kiiresti käima, kirjutab Wohnidee.wunderweib.de. Pikaajalised protseduurid, mis märkimisväärseid tulemusi ei too, pole selle tähemärgi jaoks. Igal juhul on Jäär aktiivne ja sportlik. Jääral on harva probleeme ülekaalulisusega. Tal tuleb pruunikas jume päikese käes olles kergesti. Jäära jaoks on oluline silmad meikida ja natuke silmaaluseid kohendada, et mustad laigud välja ei paistaks.

Sõnn

Sõnn on üks neist, kes on ilust väga huvitatud ja sageli teab ta väga täpselt, kuidas oma jume esile tõsta ja figuuri rõhutada. Soovitav on pisut tähelepanu kosmeetikale pöörata. Looduslik väljanägemine on küll kaunis, eriti kui sul on tugevad juuksed ja ilus nahk, kuid veidi põsepuna ja ripsmetušši kulub ära, et veel võrgutavam välja näha. Hea tervise ja väljanägemise nimel tasub nii mõnelgi Sõnnil oma toitumisharjumusi tervislikumaks muuta.

Kaksikud

Rõõmsad Kaksikud suudavad oma rahulikkusega nii suurt tähelepanu äratada, et mõned ilu puudujäägid jäävad tema kaaslastele märkamatuks. See, kes on alati nii positiivselt häälestatud, saab igas situatsioonis hakkama. Kuna Kaksikutel on kombeks rääkimise ajal kätega vehkida, siis on oluline jälgida, et maniküür oleks tehtud ja käed rikkalikult kreemitatud. Liigse ärevuse vältimiseks soovitatakse Kaksikutele lõõgastavat vanni. Et vältida nahaärritusi, tuleb naha eest ka öösiti hoolt kanda, sest nii ärkab Kaksikute tähtkujus sündinu hommikul puhanuna.

Vähk

Vähile on omane pehme nahk. Ta kuulub nende sekka, kellel nooruslik välimus ka küpsemas eas säilib. Sageli on aga juuksed need, mis rahulolematust põhjustavad. Püüa soengu või asjakohaste hooldustoodetega juustele volüümi juurde anda. Erinevat värvi juuksesalgud või intensiivsema juuksetooniga saad oma juukseid samuti rõhutada. Ka riiete valimisel saab Vähk ise väga palju ära teha, sest tihti riietub ta konservatiivselt. Jälgi uuemaid trende ja muuda oma välimus mõne ilusa aksessuaariga veel põnevamaks.

Lõvi

Muidugi pole tarvis Lõvi õpetada, kuidas särada ja tähelepanu keskpunktis olla – ta teab seda isegi, kuid mõnikord on see kurnav. Lõvi peab hoolitsema oma peanaha ja juuste eest. Kuna Lõvidele sobib kuldne värv, siis on soovitav kasutada seda ka meikides.Hästi mõjub nahale ihupiim, selle mõju on särav ja võrgutav. Lõvid armastavad end ehtida kõigega, mis särab ja ühtib nende nahatooniga. Need, kes liiga kaua laua taga istuvad, võiksid aeg-ajalt jõusaali külastada ja hoolitseda oma reite, tuharate ja jalgade eest.

Neitsi

Neitsid armastavad puhtust ja seetõttu soovivad nad ka teistele näidata, et on elegantsed ja hoolitsetud. Mis aga Neitsidel sageli puudub, on uudishimu uute toodete vastu. Nad võivad aastaid samu kreeme kasutada. Siit aga soovitus: proovi sagedamini uusi tooteid, sest vanad tooted ei pruugi vanuse kasvades sulle enam sobida. Kriitilisel Neitsil tasub siinkohal end veidi tagasi tõmmata ja uurida, kuidas uued tooted mõjuvad. Kui Neitsi rõhutab oma suud huulepulgaga, muudab see ta veelgi sensuaalsemaks.

Kaalud

Kaalud on õnnistatud kergete näojoontega ning neil ei olegi palju puudusi. Neile on oluline hea elukvaliteedi tagamine. Nad jälgivad hoolega, et kõik oleks tasakaalus – magamine, vaba aeg, jalutamine ja kehakaal. Kaalud peaksid suuremat tähelepanu oma juustele pöörama. Kasuta palsamit ja niisuta neid! Eriti tundlikud on Kaalud massaaži suhtes – koos asjakohase hooldusega, kujuneb sellest erakordselt mõnus kogemus. Kaalud peaksid olema veidi ettevaatlikud alkoholiga, sest see tekitab silmade alla kotikesed. Seega on soovitatav alkoholi mõõdukalt tarbida. Öösel proovi magada maskiga.

Skorpion

Skorpioni portselanist nahk on imeline ja seetõttu on oluline selle eest ka hoolitseda. Eriti oluline on kasutada kaitsvat päevakreemi, mis samal ajal nahka niisutab. Kindlasti tuleb Skorpionil toitumist jälgida, et vajalikud vitamiinid toidust kätte saada. Ebaregulaarsed päevakavad, ületunnitöö ja kiirtoidu söömine, kaotavad maagilise ilu. Selle vastu aitab elustiili muutus ja tervislikult toitumine. Skorpionil on väga selged silmad, mida ta võiks rõhutada silmapliiatsit või lauvärvi kasutades. Ta on atraktiivne, väliselt väga rahulik ja süvenev inimene.

Ambur

Ambur on seiklusjanuline, kellele meeldib reisida ja loomulikult ei soovi nad seda teha koos massööri, juuksuri või stilistiga. Paljud Amburid hoiavad kosmeetikast eemale või ei taha seda liiga palju kasutada. Aeg-ajalt on soovitatav siiski ilusalonge külastada ja tundliku naha eest hoolitseda. Sest ka tugev päike võib jätta oma jälje. Vali kõrge UV-kaitsega päevakreem, tee kerge meik ning säilita oma loomulikkus.

Kaljukits
Kaljukitse tüüpiline probleem võib olla kuiv nahk. Rikkalik hooldus niisutab nahka - kasuta ihupiima asemel kehaõli. Pea meeles, et ka käte eest tuleb hoolt kanda. Aktiivne Kaljukits vajab viimast rohkem kui teised tähemärgid. Seda, mida teised liiga palju kasutavad, kasutab Kaljukits aga liiga vähe. See ei kehti mitte ainult hoolduse kohta, vaid ka meikimise kohta. Legendaarne tagasihoidlikkusest tuleks loobuda. Eriti siis, kui märkad, et nahk on liiga kuivaks muutunud. Räni, letsitiin, pähklid, brokoli ja kaunviljad pakuvad sinu nahale just seda, mida vajad, et jääda roosiliseks ja nõtkeks.

Veevalaja
Veevalaja on uutest trendidest ilu-ja kosmeetikatööstuses alati teadlik. Küünelakk, mis kuivab minutiga ning kreem, mis dekoltee piirkonnale hästi mõjub – neid asju teab ta väga täpselt. Kuigi Veevalaja on vastuvõtlik kõigele uuele, tuleb siiski hoolikalt uurida, kas uus ka kasulik on. Nahahooldusvahendid ei ole kogumiseks, need peavad ka positiivset mõju avaldama. See, kes liiga uljalt uusi tooteid on proovib, võitleb mõnikord nahaärritustega. Seega tasuks olla ettevaatlikum. Proovi uut kreemi kõigepealt väiksemas koguses.

Kalad
Tundlikud Kalad peaksid hoolitsema oma ilusate jalgade eest. Mugavad kingad, jalamassaaž, ja pediküür pakuvad jalgadele puhkust. Kalad viskavad teadlikult jalad seinale, sest see mõjub samuti jalgadele hästi. Talle meeldib nautida maitsvat taimeteed, millel on peen aroom – see kindlustab talle vaimse harmoonia ja puudutab ilumeelt. Kalade tähtkujus sündinud inimesed lummavad teisi oma väljendusrikka naeratusega, seda ka ilma meigita. Neile pakub tihtipeale huvi Kaug-Ida ilusuundumused. Mõnikord kujutlevad end India printsessina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles