Kuidas nautida elu raha kulutamata?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sulle tundub, et vajad palju raha, et tõeliselt elu nautida, siis eksid. Elu ilusaimad kogemused on need pisikesed hetked, mida enamik inimesi võtab iseenesest mõistetavana.

Kuigi kaubandusettevõtted võivad ju väita, et kallid asjad on need, mis tõelise õnneni viivad, on järgnevalt toodud mõned näited asjadest, mille tegemiseks pole raha vaja, kirjutab moneyning.com.

1. Jaluta rannas. Rannas jalutamine puhastab mõtteid ja aitab stressirohkel ajal lõdvestuda. Liiva peal tasuks jalutada paljajalu, see tekitab hea enesetunde.

2. Avasta tundmatuid kohti oma kodupaiga lähedal. Kui otsid seiklusi, on alati lõbus vaadata ringi selles piirkonnas, kus elad. Iial ei või teada, milliseid kohti avastad.

3. Jaluta metsas. Jalutamine metsaradadel on alati lõbus viis igapäevaelust põgenemiseks ja üksi aja veetmiseks. Kui tahad asja veelgi huvitavamaks muuta, võta kaasa telk ja ööbi metsas.

4. Mine rattaga sõitma. Teed trenni ja saad näiteks koos pere või sõpradega aktiivselt aega veeta.

5. Loe raamatut. Alati on mõnus end raamatusse ära kaotada ja iga uus raamat avab sinu jaoks uue ning huvitava maailma.

6. Mängi perega lauamängu. Mäletad neid toredaid õhtuid, kui perega Aliast või Monopoli mängisite? Taaslooge need lõbusad õhtud ja saate koos kõhutäie naerda.

7. Mine sõbraga jäätist sööma. Sõpradega lõbutsemine ja samal ajal millegi hea söömine on alati lõbus. Isegi kui tegemist on kalorirohke jäätiseampsuga. Sõpradega veedetud hetked on hindamatud.

8. Jaluta kaubanduskeskuses. Isegi kui sul pole raha, mida kulutada, on «vaatamine ilma ostmata» hea moodus aja veetmiseks. Lisaks ei pea sa hiljem kahetsema, et raha raiskasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles