Mida on mehed nõus armastuse nimel tegema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastuse nimel on mehed võimelised mägesid liigutama. Paljud mehed on nõus oma elu suurima armastuse nimel rohkemgi andma, kui tema kallim unistada võib. Tutvu tulemustega!

Vastavalt suhtlusportaali Elitepartner.de tehtud küsitluste tulemustele, on hea uudis see, et mehed on valmis andma palju rohkem, kui naised neilt oodata oskavad, kuid seda tingimusel, et tegemist oleks tõelise armastusega, vahendab Joy.de.

1. Ühine kodu

72 protsenti protsenti küsitletud meestest oleksid nõus suure armastuse nimel kokku kolima. 34,5 protsenti naistest ootab seda ettepanekut oma partnerilt.

2. Abistamine kodutöödes

57 protsenti naissoost vastanutest soovivad, et nende partner aitaks neid kodustes majapidamistöödes. Ligi 61 protsenti meestest on nõus isegi lapiga põrandaid pesema.

3. Eluaegne usaldus

Olla igavesti truu, seda suudab vaid peaaegu 55 protsenti küsitletud meestest endale ette kujutada. Nii ei täida nad tegelikult partneri ootusi.

4. Pulmad

Kõigest umbes 23 protsenti naistest küsib oma elukaaslaselt otsekoheselt, kas mees on mõelnud pulmade peale. Ligi 53 protsenti meestest oleks nõus armastuse nimel abielluma.

5. Lapsed

Veidi üle 40 protsendi küsitletud meestest olid valmis isaks saama, kui see on kallima suur soov. Ainult 25 protsenti naistest eeldasid seda oma kindlalt partnerilt.

6. Sugulaste külastamine

Regulaarseid ühiskülastusi sugulaste juurde ootas ligi 23 protsenti uuringus osalejatest. Hea uudis on aga see: 37 protsenti meestest on valmis seda tegema, isegi kui see tundub neile natuke tüütu.

7. Elukoha vahetus

Armastuse nimel teise linna kolida? Seda kujutab ette ligi 35 protsenti küsitletud meestest. Kuid ainult veidi üle 16 protsendi naistest oleks sellega nõus.

8. Vähem aega hobidele

Vaid 32 protsenti meestest oleksid nõus vähem aega oma hobidesse investeerima, et selle asemel naisega koos aega veeta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles