Seitse nõuannet värskelt armunutele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu süda lööb kiiremini juba siis, kui lihtsalt mõtled tema peale? Sa tahaksid õnnest õhku hüpata ja tervele maailmale teada anda, et oled armunud. Anname sulle nõu, kuidas suhet edasi arendada.

Värskelt armunutele on koosveedetud aeg parim.

1. Üksteise tundmaõppimine

Äsja armunud inimeste hormoonid möllavad. Ära rutta oma uuest kallimast kohe perekonda, sõpru, sugulasi või tuttavaid teavitama. Hoidu ka selle teema arutamisest sotsiaalvõrgustikus. Õpi selle asemel oma partnerit paremini tundma, sest siis saad teada, kas te üldse sobite.

2. Väikesed tähelepanekud värskelt armunutele

Viisakus, sõbralikkus ja väikesed tähelepanekud – need on kolm võtit armsama südamesse. Jaga oma partnerile kiitust, pööra tähelepanu väikestele asjadele ja kingi talle armastav ja õnnelik naeratus.

3. Ekspartner?

Sinu uus partner soovib näha, et oled uueks suhteks valmis ning eelmine suhe on minevik. Mida vähem sa eelmisest suhtest räägid, seda parem. Mõelge parem praegusele hetkele.

4. Vabadus

Öeldakse, et «Armastus on vabaduse laps». Isegi kui oma vaimustust uue partneri vastu on raske ohjeldada, vajavad ka armunud vabadust. Ära klammerdu liigselt oma partneri külge, jäta talle hingamisruumi.

5. Probleemide tunnistamine

Sinu uus partner peab arvestama ka sellega, et edaspidi tuleb teil koos ühiseid probleeme lahendada ja kõik ei pruugigi olla nii roosiline. Kuid naudi armumisperioodi, küll kõik tuleb õigel ajal! Millal on selleks õige aeg, selle peate avameelselt omavahel selgeks tegema.

6. Ühised üritused

Perekondlikud, tööalased või sõpruskonna poolt korraldatud pidustused võivad tunduda teie jaoks tüütud, sest soovite tegelikult kahekesi olla. Kuid nendest osavõtt on oluline tulevikku silmas pidades. Te ju tahate säilitada head suhted oma tutvusringkonnaga.

7. Õige suhe vajab aega

Sa tead juba seda, et oled leidnud elu armastuse. See on tore, aga sellise väljaütlemisega paned oma partnerile suure kohustuse kaela ja teie suhe on tegelikuklt pinge all. Lase suhtel aeglaselt kasvada ja õppige üksteist paremini tundma, sest kõik paarid ei pruugi elu lõpuni koos olla. Aruta oma partneriga läbi olulisemad järgmised sammud - nii saate nautida tõelist armastust!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles