Viis levinud müüti moe kohta paljastatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled kunagi mõelnud, kas mõni moe kohta käiv müüt veel kehtib? 21. sajandil on moetrendid võtnud riske, ületanud piire ja eelmiste aastakümnete müüdid on hakanud kaduma.

Järgnevalt on välja toodud viis levinud müüti ja tõde nende kohta, kirjutab GalTime.

Müüt: must ja meresinine ei sobi kokku

Tõde: must ja meresinine ei sobi traditsiooniliselt kokku, sest nad on värvi poolest nii sarnased. Nipiks on aga see, et kanda tuleks toone, mis on piisavalt erinevad, et nende kokkupanek paistaks tahtlik olevat. Must ja meresinine võivad koos imelised olla ka riietel olevate mustrite või piltide abil.

Müüt: kuldseid ja hõbedasi ehteid ei saa koos kanda

Tõde: ehetemaailma suureks trendiks sel hooajal on kokku pandud metallid. Kui need on teadlikult kokku sobitatud, on tulemus väga šikk ja glamuurne, sest see ühendab hõbeda laheduse ja kulla glamuuri.

Müüt: horisontaalsed triibud teevad kandja laiemaks

Tõde: mitte muster ei muuda kandjat laiemaks, vaid riideeseme lõige. Kui valid õige lõikega eseme, võib horisontaalsete triipudega riietus kõigile sobida.

Müüt: erinevaid mustreid ja pilte ei tohiks koos kanda

Tõde: kui sobitad kokku erinevaid pilte ja mustreid, ürita panna väiksemad ja märkamatumad mustrid kokku laiemate mustritega. Kõige olulisem on valida üldine värvitoon, mis neid riideesemeid ühendaks.

Müüt: kunagi ei tohi kanda korraga rohkem kui üht tugevat värvi

Tõde: erinevate värvitoonide koos kandmine on praegu suur trend. Piparmündirohelise ja korallroosa kokku panek annab värske ja lõbusa välimuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles