Mida teha pruutkleidiga pärast pulmi? Hävitada see!

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP

Paljude naiste jaoks on pruutkleit kõige kallim riideese, mille nad elu jooksul soetavad. Kuid tõusvaks trendiks on saamas pruutkleidi hävitamine pärast pulmi.

Pruutkleidi hävitamine on kogumas austajaid üle maailma. Ja seda kõike kunsti nimel, kirjutab Daily Mail.

Veidra rituaali nimeks on «Trash The Dress». Naised tellivad fotograafe jäädvustama seda, kuidas nad oma pruutkleite hävitavad.

Asja eesmärgiks on veel korra lõbutseda oma pulmakleidis ja saada pilkupüüdev foto, mis vastandaks pruutkleidi õhulise ilu igapäevase, mõnikord luupainajaliku looga, mis kangast silmanähtavalt rikuks.

Pruudid on oma kleite rikkunud näiteks punase veini või musta värviga, paintballi mängides, pruutkleidiga ujuma minnes või lausa seda põlema pannes.

Fotod, mis tihti on leebelt öeldes dramaatilised, meenutavad jäädvustusi, mida võib näha läikivates moeajakirjades.

Populaarsed pildistamiskohad on prügilad, mahajäetud majad ja linnatänavad. Teatud allikate andmetel on ka peigmehed sellest trendist vaimustunud, sest pruutpaarid tahavad oma erilisest päevast saada erilisi mälestusi.

Idee laiema populaarsuse eest vastutab fotograaf Melanie Rijkers, kes väidetavalt oli selle trendi kohta internetist lugenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles