Kuidas võrgutada meest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastuse teed on keerulised. Meeldivat noormeest ei olegi nii lihtne võrgutada. Mida teha, et sinu võrgutusnippidel oleks tulemusi?

Ka mehel on tunded, soovid, unistused ja aktuaalsed probleemid ning loomulikult saad sina naisena neist osa ja lahendada kõik probleemid, vahendab Want2love.net.

«Ole see, kes sa oled» ei tööta alati

Mitmetest suhtlusportaalide foorumipostitustest võib välja lugeda, et kui olla see, kes sa oled, siis ei vii see tegelikult sind edasi. Mehe tähelepanu köitmiseks tuleb pingutada.

Sageli muutuvad naised õelaks, kui mees ei reageeri nii, nagu naised lootnud on. See reaktsioon tuleb alateadvusest. Mis iganes ka ei juhtuks vestluse käigus, siis naine ei tohiks õelaks muutuda, siis rikub ta kohe oma šansid.

Meetod 1: aeglane lähenemine

Kui sa ei soovi otsekoheselt mehele läheneda, võta rahulikult. Ideaalis juhib siis mees tähelepanu endale ja tema initsiatiivil saab flirtimine alguse.

Kõige lihtsam on kontakte luua koolis või tööl. Hoidu tõsistest teemadest nagu poliitika, usk, kool või töö. Alusta vestlust lõbusatel ja lihtsatel igapäevastel teemadel.

Meetod 2: otsene lähenemine

See tee on kindlam. Sa vajad julgust, et alustada ise mehega vestlust. Kuid sellel on ka oma varjukülg, mees võib sulle sama otsekoheselt ära öelda ja siis oled sa pettunud.

Et saada mehelt just see vastus, mida sa salamisi ootad, leia vestluseks sobiv aeg ja koht.

Mine mehe juurde ja räägi talle, mis sulle tema juures meeldib – näiteks iseloom, stiil, käitumine. Jäta talle oma telefoninumber või leppige aeg järgmiseks kohtumiseks.

See meetod nõuab julgust, sest risk ebaõnnestuda on üpris suur.

Kolmas võimalus võta temaga Facebookis ühendust. Ja kasuta jällegi eespool nimetatud meetodeid ja püüa vestlust arendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles