Flirtimisvead, mida naised teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks tõhusamaid mooduseid suhtluse alustamiseks ja mehele näitamiseks, et oled temast huvitatud, on flirtimine. Flirtimine näitab su enesekindlust ja võimaldab mehel näha su intrigeerivamat ning naiselikumat poolt.

Kuid flirt võib ka tagasilööke anda, kui seda valesti teha, kirjutab YourTango. Järgnevalt on välja toodud seitse flirtimisviga, mida naised kipuvad tegema.

1. Mängude mängimine

Raskesti kättesaadava või mõttemängude mängimine pole kunagi hea. See võib mõnikord häid tulemusi anda, kuid enesest lugupidavad mehed ei aja taga naist, kes pidevalt mänge mängib. Kui oled mehest huvitatud, näita seda välja või ta liigub edasi.

2. Mehe mitteaustamine

Sarkasm ja huumor võivad flirtimiseks tõhusad tööriistad olla. Huumor hoiab vestluse lõõgastununa ja sarkasm näitab talle su teravamat poolt. Kuid ära muutu õelaks. Sa ei taha teda ju solvata või häbistada teiste inimeste ees. Mehe norimine mõne tema teo või sõna pärast on teine asi, kui tema mehelikkuse küsimärgi alla panemine.

3. Vingumine

Abi palumine võib sinu jaoks olla flirtimisviis. Meestele meeldib abivalmis olla ja kangelast mängida. Lisaks tahab mees naisele tõestada, kui tugev ta on. Kuid ära muuta liialt virisevaks. Ära palu abi samal ajal oma pere, sõprade või töö üle vingudes. Ja ära käi tal pidevalt kannul, et igal võimalikul hetkel tema abi paluda.

4. Liigne klammerdumine

Meestele ei meeldi naised, kes on liialt klammerduvad või kes muutuvad kiiresti omandihimuliseks. On suur vahe selles, kui puudutad rääkides mehe kätt ja selles, kui ripud tema käe küljes, aga tema üritab oma sõpradega rääkida. Kui olete äsja kohtunud, ära muutu armukadedaks või klammerduvaks, kui ta peaks rääkima mõnest teisest naisest.

5. Liiga pealetükkiv olemine

Kui oled liiga pealetükkiv, võib jääda mulje, et otsid vaid ühe öö suhet. Pidevalt seksuaalsete naljade tegemine võib samuti vihjata sellele, et sa ei otsi midagi pikaajalist. Kui see tõele vastab, siis ignoreeri seda punkti.

6. Mehega flirtimine, kui ta on ilmselgelt vihane

Flirtimiseks on hea aeg ja halb aeg. Kui mees on silmanähtavalt tige, tuleks vältida temaga flirtimist. Ta on ilmselt liiga hõivatud sellega, mis teda vihale ajas, et sulle ausat võimalust anda. Kui ta aga on kurb või milleski pettunud, võib flirt tema tuju tõsta.

7. Professionaalses keskkonnas flirtimine

See on suur viga. Siinkohal on mõeldud firmaüritust või ametlikku banketti. Sellises olukorras flirtimist võidakse valesti tõlgendada ning see võib  kolleegidele jätta sinust vale mulje.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles