Kes muretseb oma keha pärast rohkem: naine või mees?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring tegi kindlaks, et naised mõtlevad vähemalt kolm korda päevas, et nad on liiga paksud. Kuna modellid ja paljud näitlejannad on piitspeenikesed, siis tunnevad naised endal kohustust hoida saledat joont ning võrdlevad enda keha pidevalt teiste omadega.

Hiljuti läbi viidud uuring näitas, et 80 protsenti brittidest on oma välimuse tõttu depressioonis. Paljud arvavad, et Cameron Diaze jalad, Kim Kardashiani pepu, Gisele Bündcheni kõht ja Jessica Simpsoni rinnapartii on ideaalsed, kirjutab Daily Mail.

Naised tahavad välja näha nagu eelpool mainitud staarid ja see soov mõjutab tõsiselt seda, kuidas nad ennast näevad.

Kuid naised pole ainsad, kes kaalu pärast muretsevad. Uuring näitas ka, et 61 protsenti meestest muretsevad oma keha pärast samuti kolm korda päevas.

Mehed pidasid ideaalseks David Beckhami jalgu, Channing Tatumi peput ja Matthew McConaughey kõhulihaseid.

Nii meeste kui naiste suurimaks mureks oli lõtv kõht, paljud tunnistasid, et neil on vööpiirkonnas liiga palju rasva. Naiste teiseks murekohaks olid jalad, millele järgnesid pepu, käed ja puusad. Mehed muretsesid lisaks kõhule käte, õlgade, jalgade ja pepu pärast.

Kaheksa naist kümnest ütles, et nende elu muutuks tunduvalt, kui nad oleksid oma kehaga rahul. Üle kolmandiku osalejatest tunnistas, et see tõstaks nende seksitungi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles