Mida mehe jook tema kohta ütleb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Järgmine kord, kui baari esimesele kohtingule lähed, pea meeles, et mehe jook paljastab tema kohta nii mõndagi.

MSN Glo uuris baarinduse asjatundjatelt, mida järgmised populaarsed joogid võivad nende tellijate kohta paljastada.

Jack Daniels ja kokakoola
Manhattani kokteilispets Dara Mahler nimetab seda «pintsaklipslaste nädalavahetuse joogiks». Viski ja kihiseva kokteili austaja jätab mulje justkui oleks ta võimeline kaheksa tundi järjest jooma – isegi äritehinguid tehes. Kuigi see mees võib jätta macho mulje, on ta siiski selline tüüp, kellele ei meeldi mänge mängida.

Vein
Baarinduse kohta blogi pidav Jordan Catapano ütleb, et veininimekirja näha sooviv mees huvitub tavaliselt kunstist, kultuurist ja reisimisest. Aga kui ta ilma mõtlemata tellib majaveini, siis on tal veel arenguruumi.

Lahja õlu
Mahler ütleb, et lahja õlle joojad on tavaliselt need kliendid, kes lahkuvad baarist kvantiteedi, mitte kvaliteedi tõttu. Lisaks veel mõned trennifanaatikud, kes ei taha oma vormi rikkuda. See mees võib ju paista lõbujanuline, kuid tema suur joomine võib vihjata probleemidele; kilokaloreid jälgiv tüüp võib osutuda aga liialt kriitiliseks ning ta ei oska tõenäoliselt lõõgastuda.

Käsitööõlu
Catapano ütleb, et käsitööõlut joov mees hindab elus peenemaid väärtusi. See mees ei otsi kiiret ööelu, vaid pigem kipub eelistama pikaldast hetke nautimist.

Džinn ja toonik
Seda segu eelistavad mehed on reeglina viisakad ja vaoshoitud – kuni nad kokteilidega liialdavad ja muutuvad oma lärmakamaks alter egoks. Mahler ütleb omast kogemusest: «Need on tihti mehed, kes visatakse baarist välja ning nad ilmuvad mõni nädal hiljem uuesti välja justkui midagi poleks vahepeal juhtunud.»

Šoti viski
Catapano ütleb: «Väärika eaga šoti viskit nautiv mees on edukas, kuid ei kiitle sellega.» See mees on reeglina tõsine ja mõtisklev, seega tõenäoliselt otsib ta enamat kui ühe öö suhet.

Red Bull ja viin
Mees on kas just ülikooli lõpetanud või hoiab endiselt kinni oma hiilgepäevadest. See mees on kõva pidutseja, kelle jaoks pole probleemiks hommikul ärgata ja eelmisest õhtust mitte midagi mäletada.

Troopiline kokteil
Pastelset tooni joogid, mis on vihmavarjudega kaunistatud, võivad naiselikud tunduda, kuid ära lase end lollitada – mees, kes sellist jooki joob, on ühtlasi tugev ja kiire mõtlemisega. Catapano ütleb, et see mees teab, mis talle meeldib ning teda ei huvita teiste arvamus.

Tom Collins
Kuna see jook nõuab värskeid komponente ja perfektset maitsete tasakaalu, on seda joov mees teadlik, et kui tahad, et midagi saaks tehtud, tuleb asjasse lisada natuke õrnust, armastust ja hoolitsust. Ilmselt on sellel mehel kirg detailide vastu ning talle meeldiks teile kahele fantastilisi kohtinguõhtuid korraldada.

Tellib sama, mida sinagi
Kui mehel puudub oma lemmikjook ja ta tellib sama, mis sina, on ta kindlapeale muretu, kuid samas võib ta olla ka enesega rahulolev. Mees, kes sinuga nõustub, kohtleb sind ilmselt hästi, kuid tema «mida iganes soovid» suhtumine võib aja jooksul tüütuks muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles