Millised on naiste ja meeste vajadused?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meestel on täiesti ainulaadsed vajadused, mis neid naistest eristavad. Selgus, et alles siis, kui nad mõistavad, et nende partner vastab nende vajadustele, reageerivad nad vastassoole armastusega.

Kui sa järgid järgmisi punkte, võid leida võtme oma suhte parendamiseks, vahendab Zickenschule.de.

Naised vajavad: hoolitsemist, mõistmist, austust, pühendumist, lugupidamist, turvalisust.

Mehed vajavad: usaldamist, aktsepteerimist sellisena nagu nad on, tunnustamist, imetlemist, ühel nõul olemist, julgustamist.

Isegi kui lõpuks nii mehed kui naised kõiki eelpool nimetatud asju vajavad, kehtestavad mehed oma prioriteedid ikkagi teistmoodi.

Usaldus tekitab muret

Naine, kes on mehega avameelne, soovib tekitada mehele tunde, et ta usaldab teda. See ei tähenda aga seda, et mees on samal ajal valmis usaldusega vastama. Seda enam muutub naine omavahelise suhte arenedes järjest hoolivamaks ja arendab alateadlikult oma tundeid ja vajadusi. Ta teeb kõik, et näidata teie suhte erilisust.

Aksepteerimine loob mõistmise

Mehe jaoks on väga oluline, et temaga ollakse rahul just sellisena nagu ta. See kinnitab talle, et teda on vastu võetud ning ta võitleb selle eest, et teda tagasi ei lükata. Ta austab naise tundeid ja teeb kõik endast oleneva, et teda mõista ja kuulata.

Kui naine suudab mehele mõista anda, et ta tunnetab mehe austust, tunneb mees omakorda tunnustust. See tähendab seda, et tema vaev ei olnud asjata ja mees soovib anda naisele üha rohkem. Nii saab ta jõudu ja motivatsiooni, et naist edasi austada. Ta võtab oma õigusi, soove ja vajadusi tõsiselt ning seda näitavad väikesed kingitused, lilled ja eriline tähelepanu pulmapäeval.

Pühendumine tekitab imetlust

Mehele on väga olulisel kohal vajadus, et naine teda imetleks. Imetlemine, sõbralikkus ja positiivne hoiak – need on võlusõnad. Naisel tuleks mehega rahul olla ja tunnustada tema ainulaadset talenti. Naise kohustus on imetleda tema huumorisoont, jõudu, visadust, terviklikkust, ausameelsust, romantilist ja armastavat hinge. Alles siis tunneb ta end turvaliselt ja soovib sulle anduda ja vastab sulle tänulikkusega.

Ühisel nõul olemine loob tunnustuse

Põhimõtteliselt tahaks iga mees olla oma armastatu jaoks rüütellik kangelane. Siinkohal on oluline naise nõusolek. See ei tähenda, et naine peaks kõigega leppima või ühel nõul olema. Mees tunnustab naist, kes on temaga ühel arvamusel.

Julgustus loob turvatunde

Mehed vajavad julgustust – see annab neile lootust ja enesekindlust. Kui naine näitab oma usku mehe võimetesse, kinnitab mees talle oma armastust ja loob naisele turvatunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles