Kuidas pulmas vallalisena lõbutseda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saad järjekordse pulmakutse, kuid sellel pole märgitud «koos kaaslasega». Miks? Sest abiellujad teavad, et oled vallaline. Kuid ära kurvasta – vähelevinud fakt on see, et vallalisena võib pulmas kõige lõbusam olla.

Pulmas on võimalus end üles lüüa, komplimente saada, piiramatus koguses šampust juua ja vanade sõprade või kooliaegsete tuttavatega ammuseid aegu meenutada, kirjutab Huffington Post. Siin on mõned nõuanded, mis garanteerivad, et sul on pulmas lõbusam kui pruudil.

Ära kanna valget

Seda ei peaks ütlemagi, aga kui mõtled juba erinevate valgete riietusesemete peale oma garderoobis, anna alla: pruut paneks seda pahaks. Võid jätta maitsetu mulje.

Ära osale pulmakimbu püüdmisel

Kui oled vallaline, ei tähenda see automaatselt, et sind peaks kuidagi sildistama. Eriti, kui sul endal pole plaanis abielluda.

Kui pulm on ööbimisega, jaga tuba

Soovitatavalt mõne parima sõbrannaga. Säästad raha ja sul on keegi, kes aitab õiget kleiti valida (võta kaasa mitu varianti).

Ära flirdi rohkem kui ühe pulmakülalisega

Tõenäoliselt teavad pruudi ja peigmehe sõbrad üksteist – mõnikord väga hästi. Mõned võivad sugulased, endised ülikoolikaaslased või ekskallimad olla. Ja nad räägivad omavahel. Seega ära mine ahneks.

Võta enda jaoks aega

Kui pulmad on terve nädalavahetuse kestev üritus ja enamik pulmakülalisi peatub ühes hotellis, võib väga kiiresti sellest seltskonnast väsida. Sul on õigus vahepeal ka üksi olla, ümbruskonda uurida, üksi basseinis mõnuleda või vajadusel tööd teha. Sul pole kohustust kõigist grupiüritustest osa võtta, kui pruutpaar neis ei osale.

Ole parimas tujus

Pulmades tasuks jääda oma parima võimaliku käitumise juurde. Õnnelik paarike on sellesse päeva palju aega ja raha investeerinud. See pole õige koht, kus peaksid purjus peaga kõnet pidama, pruudi või peigmehe aega pikalt kulutama, vahetama oma suva järgi istekohta söögilaua ääres või võtma pulmatordist väikse ampsu enne, kui seda on serveeritud.

Võta pulmategevustest osa

Külalisena on sul kohutus osaleda nii paljudes ettevõtmistes kui võimalik. Suhtle inimestega, tantsi, lase ennast pildistada, vaata tordilõikamist ja pulmapaari mesinädalatele saatmist. Ütle pruudile, et tema/nemad näevad ilusad välja. Täna pruutpaari vanemaid.

Tee mõttelisi märkmeid

Mis siis, kui su enda pulm on kauges tulevikus? Pole mingit põhjust, miks sa ei võiks seda võimalust kasutada kui proovipulma, et jätta meelde, mida sa enda suurpäevaks kindlasti tahad/ei taha. Lauakaunistused, mis on nii kõrged, et külalised ei näe üksteist? Äärmiselt imalad tõotused, mis pruutpaar on ise kirjutanud? Parim muusika õhtusöögiks? Nüüd tead, milliseid vigu vältida. Kuid ära tee reaalselt märkmikusse märkmeid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles