Egon Nuter abielu purunemisest: ju ma olin ammu juba millestki unistanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Tennosaar ja Egon Nuter.
Liina Tennosaar ja Egon Nuter. Foto: Mihkel Maripuu

Egon Nuter (56) ja Liina Tennosaar (47) on nüüdseks koos olnud neli aastat. Nad rääkisid intervjuus Kroonikale, kuidas teineteist leidsid ning mis seljataha jäi.

Egon ja Liina said tuttavaks juba 20 aastat tagasi. «Tol ajal poleks ma uneski selle peale tulnud, et hakkan Egon Nuteriga koos elama, pigem me tülitsesime,» tunnistas naine. Egon enda sõnutsi ei tea, et nad oleks tülitsenud, kuid Liina punaseid sukki vaatas ta küll.

Kui Liina Tennosaarel jäi selja taha kaks pikka kooselu ja aastakese sai ta ka üksi olla, siis Egon oli abielus 32 aastat. Naise jättis ta just Liina tõttu.

«Ma olin jube pikalt abielus olnud. Lapsed olid suureks saanud. Ma olen isegi kahekordne vanaisa. Kogu elu oli praktiliselt laste eest hoolitsemine. Sealt edasi ei osanudki enam minna, kuidagi jube tühjaks jäi kõik. Kodu oli tühi ja süda oli ka tühi vist. Ju ma olin siis ammu juba millestki unistanud,» tunnistas Egon Nuter.

Suhe hakkas susisema suvel, neli aastat tagasi. Otsustavaks sai sügisene Türgi reis. «Teadsin, et kui Türki lähen, siis on eelmine suhe lörris, aga ma ei saanud minemata jätta,» tõdes mees. Liina lisas, et Egoni endine naine sai nende suhtest teada läbi ajakirjanduse.

Loe pikemalt Liina ja Egoni avameelset intervjuud värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles