Marit Mittal kardab nahavähki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmatüdruk Marit Mittal
Ilmatüdruk Marit Mittal Foto: Ardo Kaljuvee / Kroonika

Kanal 2 laulev ilmatüdruk Marit Mittal rääkis teleajakirjale Nädal, et teletöö ja bändi kõrvalt töötab ta veel ilusalongis spreitehniku ning kosmeetikuna. Rannas ta pikalt päevitada ei suuda ning eelistab ka enda nahal spreipäevitust.

Kiire eluviisi tõttu on neiu harjunud pideva tegutsemisega ega suuda enam terve päev rannas peesitada nagu varem. «Praegu ei suudaks ma sellele mõeldagi. Ma sureks igavusse. Olen harjunud, et olen kogu aeg tegevuses. Pealegi räägitakse viimasel ajal palju nahavähist ja ma kardan seda,» tunnistas ta. «Ei tahaks küll kümne aasta pärast kortsuline olla. Paar korda kuus võib solaariumis käia.»

Solaariumist päris loobuda Marit siiski ei plaani. Tema sõnul peaks sellele mõtlema need, kes on solaariumist sõltuvuses ja käivad seal neli korda nädalas. «Kaks korda kuus ja kümme minutit korraga ei ole palju. See on loomulik terve välimuse säilitamiseks. Inimesi käib solaariumis väga palju.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles