Viis asja, mida naised tahavad, et mehed teaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte kõige olulisem osa on hea omavaheline suhtlus. See on ühtlasi ka tähtsaim asi pikaajalise suhte hoidmiseks. Kahjuks on naistel ja meestel väga erinevad suhtlemismeetodid.

Peamiselt süüdistatakse just mehi selles, et nad ei oska naistega suhelda. Naised kasvavad üles teadmisega, et kui mehed neid armastavad, siis nad «lihtsalt teavad», kuidas naisi õnnelikuks teha. See aga ei vasta tõele ja on ühtlasi ebaaus meeste suhtes, kirjutab GalTime.

Järgnevalt on välja toodud viis asja, mida naised sooviks, et mehed teaks.

1. Naistele meeldib romantika. Ilmselt mees teab seda. Mees ei tohiks kunagi küsida: «Sa vist tahad lilli?» Lihtsalt mingu ja ostku lilled. Kui mees tahab tõesti oma naisele muljet avaldada, saab ta kõvasti plusspunkte selle eest, kui on suuteline koos naisega mõne totaalse naistefilmi lõpuni vaatama. Veel üks viis naise sulama panemiseks on talle ilma põhjuseta näiteks kaardi saatmine.

2. Naisi tuleb kuulata. See võib olla raske, sest naised räägivad palju. Ja kiiresti. Aga kui mees ei kuula, võtab naine seda märgina, et mees ei austa teda ja see ajab naist tõsiselt närvi. Kui mees aga kuulab, tasuks seda aeg-ajalt vahele segades ka näidata – näiteks arvamuse avaldamise või küsimuste esitamisega. Kui naine näeb mehe silmis klaasistunud pilku, siis ta teab, et mees ei ole enam mõtetes temaga.

3. Kui naiselt küsida, ütleb ta täpselt, mis talle voodis meeldib. Oluline on küsida seda õigel hetkel. Kui mees küsib seda õhtusöögi ajal, tunneb enamik naisi ebamugavust ega anna ausat vastust. Kuid kui seda teha ideaalsel hetkel, vastab naine ausalt ja on seksist rohkem huvitatud. Ja siin on väike vihje: naised ei vasta seksile samamoodi nagu pornofilmides seda tehakse. Naistel läheb natuke aega, et oma mootor tööle saada.

4. Komplimenti tehes tuleks olla täpne. Naine teab, et tal on ilusad jalad, aga kui mees ütleb, et talle meeldivad naise varbad, on naine tõeliselt erutatud. Kuni komplimendid on siirad, ei ole neid kunagi liiga palju. Isegi kõige enesekindlamad naised ei tüdine komplimentidest.

5. Mitte kunagi ei tohi unustada sünni- või tähtpäeva. Vaata esimest punkti. Tegelikult vaata teist punkti ka. Sünnipäevad tuleks üles kirjutada või Facebookist aegsasti järgi vaadata. Kunagi ei tasuks nalja teha tähtpäevade unustamise üle, naised ei pea seda naljakaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles