Ema julgustab 14-aastast tütart rinnaoperatsioonile minema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rinnahoidjad, hambaklambrid ja meigitooted on kohustuslikud elemendid iga tüdruku eluteel. Kuid kui sa oled Inglismaal elava Marshalli perekonna liige, on kohustuslik ka rinnaoperatsioon.

14-aastane Britney Marshall, kes elab perega Nottinghamshire’is, on oma pere noorim neiu ja ainus, kellel pole veel rinnaimplantaate, kirjutab Huffington Post. Tema ema Chantal Marshall ütles: «Britneyl on praegu naljakas faas, sest ta ütleb, et ei taha rinnaoperatsioonile minna.»

Ema sooviks on aga, et tütar laseks rinnaimplantaadid panna. «Praegusel hetkel ei nimetaks ma rindadeks neid, mis temal on, aga ma tahaks, et ta järgiks oma õdede eeskuju... mulle väga meeldib mu tütarde võlts välimus ja ma tean, et Britney võtab selle mõtteviisi omaks, kui ta vanemaks saab,» lisas ema lootusrikkalt.

Chantalil ja tema neljal tütrel on rinnaimplantaadid väärtuses 50 000 naela, suurused varieeruvad (21-aastasel Ripleyl on suuruseks 32DD, 27-aastasel Terril aga 34HH). Kuid Britney on hetkel ainuke, kellel on loomulikud rinnad. «Võib-olla ma otsustan ka rinnaoperatsioonile minna ja hakkan paari aasta pärast raha koguma. Aga hetkel tahan ma keskenduda koolile,» ütles Britney.

Õnneks paistab, et Britney vennad ei kiida ema mõtteviisi heaks. Chantal Marshall tunnistas, et tema pojad on öelnud, et peavad ema ja õdesid hulludeks ning ütlevad Britneyle pidevalt, et tema peaks teistest erinema.

Rinnaimplantaatide soov ei ole üllatav fenomen, vähemalt mitte Inglismaal. Eelmisel suvel läbi viidud uuring 8000 USA ja briti naise seas näitas, et 35 protsenti küsitletud ameeriklannadest «armastas oma rindu», kuid brittide seas vastas samamoodi kõigest 20 protsenti osalejatest.

Loodetavasti on harv juhtum selline, kus ema oma tütart rinnaoperatsioonile minema julgustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles