25 asja, mida naised meeste eest varjavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On teada fakt, et naised varjavad meeste eest teatud asju. Mõnikord on lihtsam nii, et mees ei tea kõiki detaile - sel viisil ei saa sellest ka probleemi tekkida. Millised aga on kõige levinumad saladused, mida naised enda teada hoiavad?

Toome teieni Yahoo! Shine abiga 25 saladust, mida naised tavaliselt meestele ei avalda.

1. Kõik, mis naised ostavad – riided, kingad, ilutooted – maksab vähemalt 20 protsenti rohkem, kui nad meestele ütlevad.

2. Naised mõtlevad seksile (oma partneriga) palju. See pole ainult meeste lemmikmõte.

3. Ka naisi muudab pühendumine närviliseks.

4. Kuigi tänapäeva naine on moodne ja iseseisev, tahab ta siiski, et mees oleks Mees. Muidugi peab mees endiselt olema rüütel valgel hobusel ja kaitsma naist tormide eest – selles ei tohiks üldse kaheldagi.

5. Naiste eksid polnud tegelikult voodis nii halvad, kui nad ütlevad. Keegi pidi ju naist aitama, et temast saaks totaalne seksijumalanna!

6. Naine kardab muutuda oma emaks.

7. Naine tahab, et mees oleks armukade, aga ainult natukene. Natuke armukadedust pole kunagi kellelegi haiget teinud.

8. Jah, naised fantaseerivad kuumadest meeskuulsustest, kuid see ei tähenda, et nad tahavad, et nende partner selleks meheks muutuks.

9. Naised räägivad oma sõbrannadele rohkem, kui nad meestele tunnistavad (kuid vähem, kui mehed arvavad).

10. Naine märkab ja on tänulik kõigi koduste tööde eest, mida mees teeb. Naistele meeldib, kui mees ei karda oma käsi mustaks teha.

11. Naine armastab meest kogu südamest, kuid igatseb seda sädet, mis armudes tekib.

12. Naine ütleb mehele, et talle meeldib mehe uus soeng isegi siis, kui ta tegelikult seda silma otsaski ei kannata. Kui soeng on juba peas, ega seda enam parandada ju saa.

13. Kui sõbranna jagab naisega mõnd mahlakat saladust (näiteks mõne armusuhte kohta), siis suure tõenäosusega ei avalda naine sõbranna saladust mehele. Sõbrannad hoiavad üksteise saladusi, see on mõlema suhtes ainult aus.

14. Naine võib mehele mainida uut kallist kingapaari, mis tal auto tagaistmel karbi sees on. Või siis ka mitte. Mehe arvates on absurdne kulutada nii palju raha jalanõude peale ning naine ei viitsi vaielda selle üle, kas tal oli tõesti neid kingi vaja või mitte.

15. Naine ei räägi mehele, kui juhtus toidupoes eksiga kokku ja vestles temaga. Mõni lahing pole seda lihtsalt väärt.

16. Naine teeskleb ikka aeg-ajalt orgasmi. Kuna naine tahab, et mees oleks igapäevaselt Mees, tahab ta seda ka voodis.

17. Mõnikord ei julge naine oma kõige erootilisemaid unistusi mehega jagada. Neid nimetatakse unistusteks kindlal põhjusel – naine ei pruugi tahta, et see tegelikult reaalsuseks saaks.

18. Naisele meeldib nägus kolleeg, aga ta ei üritaks kolleegile kunagi läheneda. Kuigi naine on juba toidu tellinud, ei tähenda see, et ta ei tohiks menüüd lugeda.

19. Naistele meeldib kasutada vibraatoreid. Naine peab ju end kuidagi rahuldama, kui mees on pikal ärireisil.

20. Naine märkab, et mehe pepu ei näe teksades enam nii hea välja kui kümme aastat tagasi. Kuid naine ei taha mehe enesekindlust täiesti põrmustada.

21. Naisel võib olla tegelikult rohkem eelnevaid sekspartnereid, kui ta esialgu tunnistas. Mõni asi võib ka enda teada jääda.

22. Mõnikord toob naine ettekäändeid, et mitte seksida.

23. Naine ei näita mehele pilte, milline ta enne mõne iluvea parandamist välja nägi.

24. Naine hoiab ülikooliaegseid peopilte heal põhjusel salajas.

25. Kui naine aga räägib mehele oma saladusi, siis loodab ta vastuseks saada aktsepteerimist ja mõistmist. Sest kas lõpuks pole iga suhte aluseks mitte ausus?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles