Parimad filmid, mida üksindustunde peletamiseks vaadata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vihmase ilmaga pole midagi paremat, kui end teki sisse peita ja häid filme vaadata. Pole kaaslast? Ära muretse, toome teieni filmid, mis kindlalt üksindustundest jagu saavad.

11. juulil tähistati USAs üleriigilist üksikute inimeste lõbustamise päeva ning selle puhul reastas YourTango üheksa tuju parandavat filmi.

9. «Puhkus». See film meeldib kindlasti naistele, kuid ka paljud mehed on arvanud, et tegemist on armsa linateosega. Cameron Diaze ja Kate Winsleti ebaõnn armuasjades on paljudele kergesti mõistetav, samuti ka nende tõmme uute naabritega.

8. «Pulmakütid». Kui vajad head kõhutäit naeru või natuke romantikat, on see sulle sobiv film. Vince Vaughn ja Owen Wilson on head naljamehed ning kui neile juurde lisada julm Bradley Cooper ja imeilus Rachel McAdams, saad kindlasti oma näole naeratuse juba poole filmi ajal (kui mitte varem).

7. «Kalapoeg Nemo». Isegi kui sa pole multifilmide fänn, mida paljud pole, paneb see lugu sind kindlasti naerma. Jah, see on tõesti kalast. Kuid tegelikult on see lugu perekonnast, usaldusest ja sõprusest.

6. «Tootsie». See võib ju olla 30 aastat vana film, kuid naiseriietes Dustin Hoffman on endiselt naljakas. Talle pakuvad seltsi Jessica Lange, Geena Davis ja Bill Murray, kes kõik koos ajavad su kindlapeale naerma.

5. «Tippkutt». Kas armastad või vihkad Tom Cruise'i, meenutab see film sulle lihtsamaid aegu. Lisaks sellele, et ta on seal noor ja väga nägus, on ta ka romantiline ja parim mees sellesse rolli.

4. «Päkapikk». Jõulud on rõõmus aeg, seega su tuju muutub automaatselt paremaks selle filmiga. Kuidas suhtuda täiskasvanud Will Ferrellisse päkapiku kostüümis, kui ta jõuluvana nähes karjub: «Ma tunnen teda!»? Kui see su tuju paremaks ei muuda, siis on raske midagi paremat pakkuda.

3. «Lõvikuningas». Kellele ei meeldiks «Lõvikuningas»? Vaadates seda lugu armastusest, perekonnast, sõprusest ning Timoni ja Pumba vestlustest, mis on segatud ägedate kaasalaulmist soodustavate lauludega, mille sõnu tead peast, muutub tuju kindlasti heaks. Ja kes ei tahaks näha nunnusid lõvikutsikaid kasvamas suurteks armastusväärseteks lõvikuningateks?

2. «Sulle on sõnum». Keemia Tom Hanksi ja Meg Ryani vahel on lihtsalt südantliigutav. See romantiline komöödia tuletab meelde, milline on armastuse-vihkamise suhe ja kui armas on mees oma koeraga.

1. «Kaunis naine». Mehed tahavad teda, naised tahavad tema moodi olla... või mitte päris tema moodi, aga tema moodi «punapea, kes leiab rikka ja nägusa ärimehe, kes ostab talle uue garderoobi». See film paneb sind mõlemasse peategelasse armuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles