Mis vallalisi erutab ja mis mitte?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled taimetoitlane ja eelistad kohtingule minna vaid teise taimetoitlasega? Või pead end gurmaaniks ja tahad, et kaaslane ka toidumaailmas päris võhik poleks? Uue uuringu kohaselt võivad vallalised kaaslase valimisel päris pirtsakad olla.

Portaalid TODAY.com ja Match.com tegid vallalisi inimesi kaasava uuringu, milles vaadeldi nende söömis- ja joomiseelistusi, kirjutab YourTango

Kahe portaali korraldatud uuringus osales 4000 vallalist inimesi. Üks üllatavamaid avastusi oli see, et 40 protsenti naistest ütles, et valiks oma lemmiktoidu seksi asemel, kui neid pandaks taolise valiku ette.

Uuringust selgus ka, et umbes 30 protsenti vallalistest ei läheks iial taimetoitlasega kohtama. 66 protsenti osalejatest ütles, et pirtsakad sööjad neile ei meeldi. Snoobilikumate menüüeelistustega osalejad, keda oli umbes 32 protsenti, ütles, et neile ei meeldiks see, kui nende kaaslane ei tea toidust midagi.

Kui juttu oli alkoholi tarbimisest, ütles 70 protsenti naistest, et neile ei meeldiks, kui mees jooks neist rohkem. 23 protsenti nii naisi kui mehi vastas, et nende arvates poleks see lahe, kui kaaslane üldse alkoholi ei jooks.

62 protsenti osalejatest – nii meeste kui naiste seas – leidis, et neile ei meeldiks see, kui kaaslane paluks maksmisel summa pooleks teha. Ja kui veedad õhtu kuuma kelneri või ettekandjaga flirtides, arvaks 82 protsenti vallalistest, et see oleks äärmiselt nõme.

Lõpuks leidis 90 protsenti meestest, et õhtusöök on parim «traditsiooniline» esimene kohting. Polnud mainitud, kas nad eeldasid, et kaaslane on kohtingu lõpuks nõus voodisse minema või mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles