Rasedus on seksikas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patricia Kaiser
Patricia Kaiser Foto: JENS KALAENE/DPA

Moelooja Michael Michalsky on tuntud liialduste poolest – Berliini moenädalal astus laval üles rase modell, kes sai suure tähelepanu osaliseks.

Michael Michalsky prominentsed külalised olid rasedast modellist vaimustuses. Näitleja Sibel Kekilli (32) sõnul on Michalsky varemgi üllatanud, tuues ükskord lavale modelli, kelle üks jalg oli protseesist, vahendab News.de.

Tippmodell Franziska (37) ütles, et ta töötas Michael Michalskyga samuti raseduse ajal. «Üks nädal enne sünnitust tegime kataloogi jaoks pilte,» märkis ta ning lisas, et tema arvates tulebki naistele näidata, et rasedad on väga ilusad ja nad ei pea midagi varjama.

Michael Michalsky kasutas Berliini moeüritusel endist Miss Austria tiitliga pärjatud Patricia Kaiserit (27), kes on oma esimese lapse ootel. Modell astus lavale napilt enne sünnitust.

Moelooja sõnul rõhutab kollektsiooni seda, et kõik rõivakandjad ei peagi olema piitspeenikesed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles