Naine: suudlus tuletab meile meelde, et oleme üksteise jaoks erilised ja asendamatud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seoses tänase rahvusvahelise suudlemispäevaga uuris Naine24, kas eestlased on seda päeva varem tähistanud, kas nad plaanivad seda täna teha ning kui olulist rolli mängib suudlemine nende igapäevaelus.

Kristina (25): «Suudlemise päeva ma pole kunagi tähistanud, ei hakka ka, leian, et see ei ole selline asi, mida tuleb tähistada ühel päeval kord aastas või kui tihti see ka ei oleks.»

Samamoodi on Kristina arvates Valentinipäevaga. «Ma ei armasta endale kallist inimest kord aastas ühel päeval, vaid teen seda iga päev,» märkis ta.

«Ma ei arva, et selle jaoks peaks erladi päev olema ja et inimesed ainult sellel päeval näitaksid välja oma armastust, kiindumust või veel midagi, seda tuleks teha nii tihti kui võimalik - iga päev kasvõi,» lisa ta.

«Minu jaoks on suudlemine midagi, mis võib olla üks tegevus, aga erinev toime - seda võib teha erinevat moodi ja see võib mõjuda igatepidi,» ütles Kristina ning lisas, et suudlemine on tema jaoks tähtis vaid inimesega suhtes olemise ajal.

«Muidu see poleks enam nii eriline ja seda loetakse siiski ka enamvähem intiimse tegevuse alla ja seda ju iga inimesega ei teeks, peale selle on suudlemine midagi, mis lähendab kahte inimest, mis suurendab positiivseid emotsioone ja tõstab tuju ning seda on vaja mõlemale,» lausus Kristina.

Rauno (27): «Midagi nagu oleks sellisest päevast kuulnud, aga tähistanud küll konkreetselt pole.»

Rauno tunnistas, et ta ei oskakski suudlemise päeva kuidagi erilisemalt tähistada. «Suudlen ja kallistan oma naisukest iga päev, sest ta on mulle kallis. Kas siis täna peaks kõike seda topelt tegema?,» uuris Rauno.

«Ega ma muud teha ei oskagi, kui võtan täna naise oma embusesse ja hoian temast kõvemini kinni, suudelda mulle meeldib,» ütles ta.

Suudlemine on Rauno jaoks igapäevane asi, mis käib iga normaalse suhte juurde. «Ma arvan, et suudlemist on vaja nii naisele kui mehele ja seda ei tohiks häbeneda,» märkis Rauno ja lisas, et tema võib oma naist suudelda rahvamassi keskel, vanaisa sünnipäeval või Selveri järjekorras, täpselt siis kui isu tekkib.

Triin (24): «Hetkel ei tule meelde, et sellisest päevast üldse kuulnudki oleks, kallistamise päevast olen küll kuulnud.»

Triin ei plaani suudlemise päeva kuidagi tähistada. «Kui meelde tuleb, soovin elukaaslasele head suudlemispäeva ja anna musi,» ütles ta.

Suudlemine on Triinu arvates suhtes väga oluline.«Vähemalt minu jaoks, sest see hoiab suhet erilisena,» märkis Triin.

«Suudlus tuletab meile meelde, et oleme üksteise jaoks erilised ja asendamatud,» lisas ta.

Kaisa (28): «Ausalt öeldes, pole sellest päevast midagi kuulnudki, veel vähem tähistanud.»

Kaisa lubas, et ilmselt ta täna siis mõtleb selle päeva peale ja teavitab ka oma meest tollest lõbusast päevast.

«Igapäevaelus on suudlemine kahjuks n-ö soiku jäänud või tahaplaanile ja mina isiklikult tunnen sellest puudust,» tunnistas Kaisa.

«Meie peres on see ilmselgelt minule rohkem vajalik kui mehele - vahel ma lausa tüütan teda musi norimistega,» märkis Kaisa ja lisas, et kohati on see isegi kurb kui musi ei anta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles