Kaksteist parimat kohtingunõuannet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida tasuks meeles pidada, kui oled (uuesti) sisenemas kohtingutemaailma? Toome teieni kaksteist nõuannet, mis aitavad kindlustada, et sa kaaslase valikul ämbrisse ei astuks.

Kas oled uuesti kohtingutega alustamas pärast lahutust, keerulist lahkuminekut või abikaasa surma; kardad, et su süda võib uuesti murduda; oled üksikvanem; kardad internetist kaaslast otsida; ei oska kusagilt alustada või ei leia õigeid sõnu, kui oled leidnud kellegi, kes sulle meeldib või alustad lihtsalt uuesti – YourTango edastab kõigile sobivad kohtingunõuanded.

1. Ära alusta «seksikusega», kui sa just ei taha, et see oleks peamine asi, mida sinus hinnatakse.

2. Sa ei pea end «müüma».

3. Pane tähele, kas meeldid endale uue kaaslase seltskonnas rohkem või vähem. Kas ta toob sinus automaatselt parima külje välja? Või tunned end tema seltskonnas ebakindlalt või kahtled, kas sa ikka meeldid talle? Pea meeles, et ärevuse ja hirmu vahel on väike erinevus, kuid see on siiski olemas.

4. Ära kiirusta – ära jäta meeleheitel muljet, isegi kui oled meeleheitel! Tuleta meelde viimast korda, kui keegi sind hulluks ajas ja suhe lõppes halvasti. Pea meeles, et isegi kui keegi tundub olevat ideaalne kaaslane, pole kiirustamiseks põhjust.

5. Naerata iga päev: armastust on niivõrd palju, et seda jätkub kõigile.

6. Uuri välja, mida partner on nõus endast suhte nimel andma. Suhtes on kaks inimest ja sa tahad ju, et asi oleks tasakaalus, mitte nii, et sina muudkui annad ja tema võtab? Seega uuri välja, mida temal pakkuda on. Kas ta on hea kuulaja ega räägi kogu aeg endast? Jälgi, kas tal püsivad sinu kohta käivad detailid meeles nagu su laste nimed või töökoht... tead küll, need asjad, mis näitavad, et ta hoolib.

7. Vali neid, kes arvavad, et sind on lihtne armastada.

8. Tee iga päev midagi, et valmistuda oma uueks suhteks. Lase vanadel suhetel minna, pane ära vanad pildid või esemed, mis eelmisi kaaslasi meenutavad. Aga mis kõige olulisem – ole valmis endaga abielluma, sest siis tahavad seda teha ka teised.

9. Pane vastu soovile leivad ühte kappi panna, kuni oled kindlaks teinud, et partneril on samad eesmärgid seoses teie suhtega.

10. Sea end valmis õnnestumiseks, mitte läbikukkumiseks. Näiteks ära mine välja kutiga, kes tahab lapsi saada, kui sa tead, et sina seda ei taha.

11. Tee nimekiri asjadest, mille vastu sa kindlalt oled. Suitsetamine, narkootikumid, polügaamia, porno vaatamine... mis iganes sind häirib, kirjuta üles. Ja jää oma seisukohale kindlaks.

12. Ja lõpuks pea meeles: kõige paremad suhted saavad alguse sinu enda seest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles