Kümme nõuannet armuvalu vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastus võib olla julm! Igaüks, kes on kunagi armuvalu kannatanud, teab, kui raske see periood on. Jah, aeg parandab kõik haavad ja nii see on. Igaüks, kes põeb ägedat armuvalu vajab näpunäiteid, kuidas sellest üle saada.

Kümme nõuaanet, kuidas armuvalust pääseda, vahendab Jolie.de.

1. Paki kõik vanad kirjad, fotod ja muud mälestused suurde karpi ning vii need keldrisse või panipaika. Karmimad naised viskavad vanad mälestused prügikasti. Kui neid asju ei ole sul silma all, siis sa ei mõtle enam mineviku peale nii tihti ja südamevalu jääb väiksemaks.

2. Blokeeri eksmees kõikidest suhtlusvõrgustikest nagu näiteks Facebookist või msn-ist, et ta ei saaks sulle igapäevaselt pilte koos uute kaaslastega nina alla hõõruda. Kustuta tema kontakt telefonist, siis ei teki sul kiusatust talle sõnumit saata.

3. Alusta teadlikult uue elufaasiga. Mine juuksurisse ja lase endale uus soeng teha või loe õhtul põnevat raamatut. Kutsu sõbrad külla, et koos filme vaadata. Helista õhtul mõnele vanale sõbrale ja lepi aeg kokkusaamiseks. Pole mõtet ennast pisaratesse matta ja üksi kodus konutada.

4. Mine kaubanduskeskusesse, sest poodlemine tõstab alati tuju - proovi seksikaid pluuse või kleite. Kutsu ka parim sõbranna kaasa – see on parim ravim armuvalu vastu. Uus seksikas kleit tõstab su enesehinnangut ja teeb tuju heaks, sest kui vaatad peeglisse, siis mõistad, milline luuser su mees oli.

5. Kui oled endale juba uue kleidi soetanud, tuleb seda kusagil ka näidata. Helista sõpradele ja organiseeri õhtuks midagi põnevat. Naudi elu ja flirdi! Sa oled vaba ja sulle on kõik lubatud!

6. Lõõgastu ja mine sauna või korralda endale lõõgastav nädalavahetus spaas. Lase ennast masseerida, uju ja naudi iluprotseduure – sa oled seda väärt!

7. Sport, ükskõik milline, on parim viis mustade mõtete peletamiseks. Mine jõusaali, tantsustuudiosse, jooksma või ujuma. Sportimine teeb sind õnnelikuks!

8. Kuhu sa oled alati tahtnud reisida? Pariisi või Londonisse? Uuri välja soodne pakkumine ja lenda puhkama! See on suurepärane võimalus kõigest eemale saada ja südamevalu unustada.

9. Paljudes suhetes jäävad hobid ajapuudusel tahaplaanile. Nüüd on käes aeg, mil saad tegeleda iseendaga ja kõige sellega, mis sind huvitab. Võid otsida ka täiesti uue hobi. Ole loominguline ja sportlik – nii oled sisemiselt rõõmus.

10. Mõned naised otsivad endale armuvalust ülesaamiseks «mängukaaslased», see ei ole just kõige ilusam tegu. Aga kui lohutaja pakub ennast ise sulle seltsiks, siis lase tal välja teha ja ennast kallistada, see hajutab armuvalupiinad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles