Kümme märki, et sa pole eksist üle saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlased on öelnud, et lahkuminekust tulenev emotsionaalne trauma võib olla võrdne füüsilise valuga. Milleks end piinata veel siis, kui lahkuminekust on juba tükk aega möödas?

Armastus teeb haiget. Lõpuks saad sellest üle, aga kuidas aru saada, et eks on veel su kinnisideeks mitu kuud pärast lahkuminekut? Glo MSN edastab kümme märki, mis näitavad, et sa pole suutnud veel edasi liikuda.

1. Tead täpselt, mitu kuud, nädalat, päeva ja tundi on möödunud teie lahkuminekust. Ühel hetkel kaob järg sul käest, ilma et sa ise seda märkaksid.

2. Mängid peas korduvalt läbi suhte üksikasju, igat vestlust ja üritad aru saada, mis valesti läks – sulle tundub, et selle konkreetse hetke tabamine muudab asjad paremaks (tegelikult ei muuda).

3. Kuulad kogu aeg Adele'i laulu «Someone Like You».

4. Enda horoskoopi loed sa niikuinii, kuid nüüd oled hakanud lugema ka eksi oma ja tunned alati rahulolu (ja lootust), kui tema horoskoop ütleb: «Võid kahetseda hiljuti tehtud otsust. Ära karda tunnistada, et eksisid.»

5. Kõrvaldad eksi kohusetundlikult oma Facebooki sõbralistist ja isegi blokeerid tema konto enda heaolu nimel. Kuid eksi jälitamine Facebookis on amatööridele. Selle asemel hakkad teda jälgima kõigis teistes suhtlusvõrgustikes ja kui selgub, et eks on saanud uue töökoha, otsid välja kõik selle firma naistöötajad ning hakkad võimalikke rivaale jälgima.

6. Su enda Facebooki profiilis on staatuseks endiselt märgitud «See on keeruline».

7. Kui näed, et eks on sulle öösel helistanud, veenad ennast, et see oli kindlasti tahtlikult tehtud ja saadad talle kiirelt sõnumi: «Hei, nägin, et helistasid!»

8. Otsid välja eksi asjad, mis on sinu juurde jäänud ja saadad talle meili, et anda teada, et tema T-särk on sinu juures, järgmisel nädalal saadad sõnumi, et küsida, kas ta on sinu lemmiksalli näinud. Kui sulle on jäänud veel viimane temale kuuluv ese, hoiad seda kui väärteset.

9. Kasutad rääkides tihti meie-vormi – või mõnd variatsiooni sellest –, viidates «meie laulule», «meie restoranile» või asjadele, mida «meie» tegime.

10. Kohtud kellegi uuega ja kujutad ette erinevaid stsenaariume, kuidas jooksed oma eksiga kokku. Naudid mõtet, et su endine armsam muutub armukadedaks. Lõpuks aga ei huvita sind enam, mida eks arvata võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles