Kümme nõuannet ilusate jalgade nimel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvel tuleb jalgade eest eriliselt hoolt kanda, sest need on kõigile nähtavad. Jagame sulle nõuandeid, kuidas jalad suvel lihtsate vahenditega korras hoida.

Just suvel tahab iga naine võimalikult ilusaid jalgu, vahendab Dirosign-media.com.

Nõuandeid ilusate jalgade nimel:

1. Tegele spordiga!

Uju, jookse, sõida jalgrattaga – need spordialad treenivad su jalgu.

2. Hoia jalad seinal!

Vahetevahel võid oma jalad püstisesse asendisse panna, sest see parandab vereringet. Samuti peaksid liikuma iga päev nii palju kui võimalik. Trepist käimine mõjub sinu jalgadele suurepäraselt.

3. Külm vesi.

Külm vesi soodustab samuti vereringet ja teeb jalad ilusamaks. Sooja- ja külmaveevann on vereringe turgutamiseks jaoks parim vahend.

4. Tarbi palju vedelikku!

Vedeliku tarbimine aitab omakorda vereringele kaasa. Joo palju vett ja söö värskeid ja kõrge veesisaldusega puuvilju nagu näiteks õuna, ananassi või arbuusi.

5. Toitu tervislikult!

Eelista tervislikku ja tasakaalustatud toitumumist. Ka siinkohal kuuluvad parima valiku hulka puuviljad ja köögiviljad.

6. Puhas keha.

Regulaarne pesemine hoiab jalad ilusad ja puhtad. Ole ettevaatlik lõhnastatud vedelikega, mis sisaldavad alkoholi, sest see võib põhjustada nahaärritust.

7. Masseeri jalgu!

On mitmeid meetodeid ja vahendeid, sealhulgas massaažihari, millega võid oma jalgu regulaarselt masseerida. Jällegi mõjub see väga hästi vereringele.

8. Kanna mugavaid jalanõusid!

Eelista mugavaid jalanõusid, mis lasevad samas su jalgadel ka hingata.

9. Suitsetamine ja alkohol!

Väldi suitsetamist ja alkoholi, sest need kahjustavad tervist ja sealhulgas ei mõju hästi ka vereringele.

10. Eemalda jalakarvad õrnalt.

Jälgi hoolikalt, et jalad oleksid pärast raseerimist niisutatud. Vahatamine on hea valik. Hea kodune vahend on oliiviõli, millega tuleks nahka juba enne karvade eemaldamist niisutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles