Eesti jalgpallikoondises mängivad mehed on naiste sõnul tublid pereisad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise mängijad, kes kodumaa eest peetavate mängude vahel löövad palli erinevates klubides üle ilma, on nende naiste sõnul tublid pereisad ja üldse mehed, kes väärtustavad ja hoiavad oma õrnemat poolt.

Hollandi klubis AZ Alkmaar mängiva Ragnar Klavani naise Lili sõnul on Ragnar suurepärane abikaasa, kellele on kõige tähtsam pere heaolu, kirjutab Kroonika.

«Tema kõige parem iseloomuomadus on see, et ta suudab igas olukorras käituda kui härrasmees, ja see ongi see, mis mind tema juures kohe alguses võlus ja mis paneb mind siiani teda alt üles vaatama!,» märkis Lili.

Venemaa klubi Permi Amkar ridades mängiva Konstantin Vassiljevi abikaasa Jana ütles, et tütre sünd on meest muutnud ning ta püüab igal võimalusel oma perega olla.

«Jalgpall ei ole Kostja elus kindlasti ainutähtis, ta on õnnelik ja arvan, et ilma pereta poleks ta praegu see mängija, kes ta on,» ütles Jana.

Eesti läbi aegade üheks edukamaks jalgpalluriks peetav Mart Poom on naise Lisseli sõnul abikaasana väga hooliv ja tähelepanelik.

«Tal on alati meeeles kõik tähtpäevad, mida me koos vaikselt tähistame, samuti suudab ta lisaks enda kiirele ja pikale päevakavale meeles pidada neid asju, mida mina päeva jooksul teen,» lausus Lissel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles